Een goed woord

Een goed woord - Udo (Red.) Doedens | Fthsonline.com

...h RTL Boulevard. 2-6-2020. Beyoncé schrijft open brief ... Gratis woordenboek | Van Dale ... . Ex Kjeld Nuis haalt uit: 'Je hebt me wél bedrogen' ... doet ze een boekje open. Uitslag: een goed ander woord Ook ditmaal bracht de vraag om Nederlandse tegenhangers te verzinnen voor tien Engelse woorden die min of meer recent onze taal zijn binnengeslopen, heel wat teweeg. Woord (17) Woord (grieks) (1) Woord aan een andere taal ontleend (1) Woord aan vreemde taal ontleend (1) Woord achteraf (1) Woord dat alleen in gesproken taa... (1) Woord dat een begrip uitdrukt (1) Woord dat een ... woord - WikiWoordenboek - Wiktionary ... ... (1) Woord dat een begrip uitdrukt (1) Woord dat een getal aanduidt (1) Woord dat een hoeveelheid aanduidt (1) Woord dat een keer in teksten voo... (1) Woord dat gevormd is op basis van ... Hij heeft daar een woord in het vat. Hij is op het woord. Een goed woord baat een kwaad woord schaadt. Een groot woord houdt een kerel van de huid. Het hoge woord is er uit. Het woord van één is het woord van geen. Woord houden. Je woord breken. Iemand te woord staan. Het woord gaat verder dan de man. Een goed woordeken breekt grote gramschap. Je hebt gezocht op het woord: goed. 1 goed (bijvoeglijk naamwoord; vergrotende trap: beter, overtreffende trap: best) 1 bruikbaar, geschikt: nergens goed voor zijn 2 kwaliteit bezittend: een goed boek 3 deugdzaam, eerlijk; goedhartig, behulpzaam 4 heilzaam, voordelig: ... Leden woedend op BigGym: "Geen goed woord over voor dit malafide bedrijf ... want die mogen al weken geen sporters ontvangen en daar komt voorlopig geen verandering in. Reden voor BigGym om een kort geding aan te spannen tegen de staat, want de eigenaren zijn niet blij met het kabinetsbeleid. Vertalingen in context van "goed woord" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Dat is geen goed woord om hier te gebruiken. Een goed woord Uit de preken van Gerrit de Kruijf bezorgd door Udo Doedens & Jilles de Klerk met medewerking van Sam Janse, Riegonda Kaai, Wim Koerselman, Bert de Leede, Gerben van Manen, Kim Magnee, Hanneke Ouwerkerk, Esther de Paauw, Petruschka Schaafsma, Tim Vreugdenhil, Hans de Waal, Nelleke van Zessen en Andries Zoutendijk Een vinkje toevoegen aan je Word document. Af en toe is het nodig om een speciaal teken in te voegen in je document. Sommige symbolen vereisen helaas bijzonder omslachtige codes. Gelukkig is het invoegen van een vinkje niet heel erg......

INFORMATIE

AUTEUR
Udo (Red.) Doedens
DIMENSIE
7,19 MB
BESTANDSNAAM
Een goed woord.pdf

OMSCHRIJVING

ISBN: 9789023970262Auteur: Bezorgd door Udo Doedens & Jilles de KlerkTitel: Een goed woordOndertitel: Uit de preken van Gerrit de KruijfFlaptekst: Toen Gerrit de Kruijf in 2013 aan een hersentumor stierf, had hij 650 preken geschreven. Deze preken getuigen stuk voor stuk van zijn gegrepenheid door de boodschap van de Bijbel en zijn gave om anderen daar nuchter maar bezield deelgenoot van te maken. De meest treffende passages uit de preken zijn verzameld in deze bundel. Voor iedereen die ‘verlegen is om een goed woord’, om De Kruijf zelf te citeren, en speciaal, ter lering en ter stimulering, voor predikanten en zij die het willen worden. Gerrit Gijsbert de Kruijf (1952-2013) studeerde theologie in Utrecht en werkte als hervormd predikant in Rijnsaterwoude en Rotterdam. Van 1992 tot zijn dood was hij kerkelijk hoogleraar Christelijke Ethiek in Leiden.

Wil je het boek lezen?Een goed woord in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Udo (Red.) Doedens. Lezen Een goed woord Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN