Haar orgasmeboek

Haar orgasmeboek - Goedele Liekens | Fthsonline.com

...ard Uitgeverij. Loading... Unsubscribe from Standaard Uitgeverij? Cancel Unsubscribe ... 5 tips om vaginaal klaar te komen - Flaironline - Voor jou ... ... . Working... Subscribe Subscribed Unsubscribe 1.36K. Loading ... Sinds deze maand ligt er weer een nieuw boek van Goedele Liekens in de winkel. Na eerdere titels als Het Vaginaboek, Haar Penisboek, Ons Seksboek, Haar Seksbijbel en SOS Seks heeft seksuologe Goedele nu een compleet boek gewijd aan het vrouwelijk orgasme: Haar Orgasmeboek. Hét leuke en leerzame lijfboek over haar orgasme! Na het roze (het vaginaboek), b ... Haar orgasmeboek - Goedele Liekens. Zoekeenboek.nl ... . Hét leuke en leerzame lijfboek over haar orgasme! Na het roze (het vaginaboek), blauwe (haar penisboek) en rode (ons seksboek), is er het paarse (haar orgasmeboek) boek! Goedele Liekens komt ... Uit: 'Haar orgasmeboek' van Goedele Liekens (Standaard Uitgeverij 2011, € 29,95) • Het orgasme is niet heilig, de reis, de ontdekkingstocht is belangrijker dan de bestemming Goedele Maria Gertrude Liekens (Aarschot, 21 januari 1963) is een Belgische politica voor Open Vld en Vlaams psycholoog en seksuoloog.De voormalige Miss België en thans goodwillambassadeur voor de VN is bekend van televisiewerk waarbij ze makkelijk praat, en laat praten, over een aantal ongemakkelijke -vooral seksueel gerichte- onderwerpen. Haar orgasmeboek | Liekens, Goedele, Groningen, Fleur van | ISBN: 9789002240447 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Natuurlijk lukt vaginaal klaarkomen niet op commando, maar met deze 5 tips wordt de kans dat het gebeurt een heel stuk groter. 1. Denk niet aan het orgasme Als je als maar blijft denken aan klaarkomen, lukt het nooit. Probeer te ontspannen en vooral te genieten van het moment. Voor je het weet, voelt alles zo […] Get this from a library! Haar orgasmeboek. [Goedele Liekens] -- Weetjes en tips over het vrouwelijk orgasme. Goedele Liekens Haar orgasmeboek. Gedrukt boek . Weetjes en tips over het vrouwelijk orgasme. Genre Non-Fictie Onderwerpen Orgasme, Seksuele voorlichting, Vrouwen, Lichaam en Gezondheid Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Standaard, Antwerpen Verschenen 2011 ISBN 9789002240447 Kenmerken In Haar Orgasmeboek, een handleiding vol praktische tips, weetjes en feiten over de erotische stairway to heaven navigeert Liekens, die naar eigen zeggen op haar 16de voor ...

INFORMATIE

AUTEUR
Goedele Liekens
DIMENSIE
4,57 MB
BESTANDSNAAM
Haar orgasmeboek.pdf

OMSCHRIJVING

In films komen vrouwen altijd luidruchtig klaar. Maar in de realiteit komt een op drie vrouwen zelden of nooit tot een hoogtepunt. Voor vele vrouwen is het orgasme een obsessie in hun seksbeleving geworden?Goedele Liekens neemt je mee op de ontdekkingstocht naar het vrouwelijke orgasme. Of je er nu al ontelbare gehad hebt of nog geen enkel, de baseline blijft dezelfde: probeer het eens op een andere manier. Want er bestaat slechts n orgasme, maar gelukkig zijn er wel talloze manieren om het te bereiken. De reis is daarbij belangrijker dan de bestemming; seks zonder explosies kan evengoed lekkere seks zijn. Het woord orgasme is afgeleid van het Griekse orgao, dat vol passie en genot betekent. En dat blijft voor Goedele de essentie: geniet passioneel van seks. Zonder onnodige druk te zetten op jezelf. Zonder van de vrijpartij een missie te maken waarbij men absoluut een hoogtepunt moet bereiken. Zolang alles mag en niets moet, is het goed!

Wil je het boek lezen?Haar orgasmeboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Goedele Liekens. Lezen Haar orgasmeboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN