Jong!

Jong! - none | Fthsonline.com

...ar. Deze week Amal Musse (16) uit Goes. "Er zijn ook cultuurverschillen tussen Den Bosch en Zeeland, en niet alleen in de ... SH-Jong - Dé organisatie voor én door slechthorende jongeren ... ... Jong kan verwijzen naar: . bij mensen: nog niet volwassen, zie jeugd; een jonge man, zie jongen; jong (dieren), pasgeboren bij dieren, ook als zelfstandig naamwoord kortgeleden gemaakt (jonge jenever), begonnen, benoemd, enzovoortsJong (televisieprogramma), een tv-programma van de Evangelische Omroep Zie ook. als achternaam: de Jong, de Jonge, de Jongh De Jong Intra Vakanties is een veelzijdige allround touroperator met vele th ... Jong - Wikipedia ... . als achternaam: de Jong, de Jonge, de Jongh De Jong Intra Vakanties is een veelzijdige allround touroperator met vele thema-, pakket- en maatwerkreizen naar zowel Europese als verre bestemmingen. Online vertaalwoordenboek. DE:jong. NL: jonger DE: jünger NL: jongst DE: jüngst NL: jong en oud DE: jung und alt NL: jong in jaren DE: jung an Jahren NL: een nog vrij jonge man DE: ein jüngerer Mann NL: de jongste (berichten) DE: die neuesten NL: de jongste bediende DE: der Lehrling, der Stift NL: van jongs af DE: von Jugend auf, an Download de Android App jong wie of wat nog niet lang bestaat vb: ze is pas achttien, dat is nog jongvan jongs af aan [vanaf de tijd dat hij jong was]jong en oud heeft plezier [iedereen heeft plezier]die bril maakt hem jong [geeft hem een jong uiterlijk]jong geleerd, oud gedaan [wat je in de jeugd leert, kun je later gebruiken] SH-Jong is er voor jongeren die slechthorend zijn, in de leeftijd van 12 t/m 30 jaar. Tijdens onze evenementen kunnen jongeren elkaar ontmoeten. Verder organiseren wij voorlichtingen en komen we op voor de positie van jongeren met slechthorendheid. Durf te dromen! Ook met slechthorendheid kun je vrijwel alles bereiken. All...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
12,41 MB
BESTANDSNAAM
Jong!.pdf

OMSCHRIJVING

Je bent jong en je wilt wat. De wereld verkennen en je plaats daarbinnen bepalen. Plezier maken met leeftijdgenogen en af en toe eens helemaal uit je dak gaan. Je eerste schreden zetten op het vrijerspad. Lekker opvallen door je kleding en gedrag. Grenzen aftasten en er soms ook overheen gaan. Wij vinden het normaal dat jongeren deze behoeften hebben en ze ook bevredigen, zolang zij het daarbij maar niet al te bont maken. Wij accepteren ook dat zij dat samen doen met andere jongeren. Wij zijn eraan gewend dat er verschillende jongerengroeperingen zijn die daar ieder een eigen modus voor hebben ontwikkeld. Kortom, het bestaan van jongeren(sub)-cultueren wordt in onze samenleving algemeen aanvaard, al kunnen de uitingen van sommige van hen de nodige commotie teweeg brengen.

Wil je het boek lezen?Jong! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Jong! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN