De 40 lagen van de ziel ontsluierd

De 40 lagen van de ziel ontsluierd - Annemiek Douw | Fthsonline.com

... begenadigd schrijfster. Met haar bijzonder goede, heldere en indringende stijl ziet ze kans om je van het begin tot het einde gefascineerd te laten lezen ... De 40 lagen van de ziel ontsluierd -… - voor €21,12 ... . De opgedane ervaring en kennis deel ik graag met anderen. Daarom breng ik in het inmiddels baanbrekend genoemde boek De veertig lagen van de ziel ontsluierd de lagen 22 tot en met 40 in beeld. Cases uit mijn eigen praktijk worden hierin afgewisseld met persoonlijke verhalen van mijzelf. De 40 lagen van de ziel ontsluierd. In mijn tweede boek beschrijf ik hoe ik na een lang ziekbed ontdekte dat ik inmiddels kon behandelen en waarnemen bu ... De 40 lagen van de ziel ontsluierd - Annemiek Douw ... ... . De 40 lagen van de ziel ontsluierd. In mijn tweede boek beschrijf ik hoe ik na een lang ziekbed ontdekte dat ik inmiddels kon behandelen en waarnemen buiten de tot dan toe bekende zeven lagen in de aura. Ik zag daarbij dat de auralagen in feite de lagen van de ziel waren, ... De 40 lagen van de ziel ontsluierd is prima te lezen zonder voorkennis van haar eerste boek. Toch is het zeker aan te raden om ook haar debuut te lezen. Annemiek is een begenadigd schrijfster. Met haar bijzonder goede, heldere en indringende stijl ziet ze kans om je van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemiek Douw
DIMENSIE
10,61 MB
BESTANDSNAAM
De 40 lagen van de ziel ontsluierd.pdf

OMSCHRIJVING

Medium, Lichtwerker en paranormaal therapeut ir Annemiek Douw ontdekte een aantal jaren geleden dat ze veel verder dan voorheen van haar behandeltafel afstond als ze mensen behandelde. Hierdoor merkte ze dat zij zich tijdens een lang ziekbed zodanig ontwikkeld had, dat ze kon werken en waarnemen buiten de tot dan toe bekende zeven auralagen. Ze onderscheidde 21 auralagen, benoemde welke processen zich erin voordeden en bracht dit alles in kaart in haar eerste boek De ziel in het licht van haar hogere auralagen.Naarmate haar eigen ontwikkeling zich voortzette, ging ze in nog hogere lagen werken en creëerde - wederom terzijde gestaan door haar gidsen, de gidsen van cliënten, hun overleden dierbaren, (aarts)engelen en allerlei andere lichtwezens - een geheel eigen werkwijze binnen het spirituele opereren. De door haar opgedane ervaring en kennis deelt ze graag met anderen. Daarom brengt Annemiek in het baanbrekende boek De 40 lagen van de ziel ontsluierd de lagen 22 tot en met 40 in beeld. Cases uit haar eigen praktijk worden hierin afgewisseld met persoonlijke verhalen van haarzelf. Auralaag 22 tot en met 40 werpen hierbij een nieuw licht op levensthema's, menselijke problemen, ziektes en aandoeningen waarbij onderwerpen aan bod komen als levensdoelen, diverse soorten zielsafspraken (waaronder die met dieren), tegenwerkende donkere krachten, er heel alleen voor staan, de aantrekkingskracht van zielengroepsleden en onze verbindingen met andere, buitenaardse bestaansvormen.Dit boek laat zien hoe iedere ziel zijn eigen levenspad kiest en hoe alle zielen tegelijkertijd met elkaar verbonden zijn. Het toont ook hoe wij allen bij kunnen dragen aan het grotere geheel door eerst onze eigen pijnlijke stukken te helen. Dat kan al door simpelweg te lezen over de auralagen. Je kunt daarbij resoneren met de energie van de lagen en daardoor komen de daarin eventueel aanwezige blokkades in beweging. Zo kunnen zij oplossen. Een verhelderend boek, dat bijzondere nieuwe wegen naar heling opent.

Wil je het boek lezen?De 40 lagen van de ziel ontsluierd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemiek Douw. Lezen De 40 lagen van de ziel ontsluierd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN