Verloren familie

Verloren familie - Lisa Wingate | Fthsonline.com

...an Kinderen van de rivier - vertelt het ontroerende verhaal van drie jonge vrouwen op zoek naar hun familie na afloop van de Amerikaanse burgeroorlog ... De verloren familie, Jenna Blum - Ebook - 9789402309218 ... ... . Een New York Times-bestseller voor de lezers van Een keukenmeidenroman en De ondergrondse spoorweg.. Louisiana, 1875. De Amerikaanse Burgeroorlog is net ten einde als drie jonge vrouwen, tegen wil ... De verloren familie. De langverwachte nieuwe roman van de auteur van Het familieportret Een ontroerend, indrukwekkend verhaal over de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog voor een overlever De Duits-joodse Peter Rashkin heeft de concentratiekampen van de Tweede Wereldoorlog overleefd, maar verloor er zijn hele familie. Na de oorlog ontvlucht hij Europa en probeert hij in Amerika een nieuw leven ... De verloren familie betreft de vrouw en kinderen die Peter heeft v ... De verloren familie door Jenna Blum (paperback ... ... . Na de oorlog ontvlucht hij Europa en probeert hij in Amerika een nieuw leven ... De verloren familie betreft de vrouw en kinderen die Peter heeft verloren in de oorlog, maar in het naoorlogse Amerika dreigt Peter ook zijn huidige familie te verliezen. Het boek is opgebouwd uit 3 delen, waarin Peter, Jane, zijn vrouw en Elsbeth, zijn dochter ieder een rol spelen. Verloren (ook: verLoren, verLoren van Themaat en de Monté verLoren) is een Nederlandse familie ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Wingate
DIMENSIE
7,4 MB
BESTANDSNAAM
Verloren familie.pdf

OMSCHRIJVING

Verloren familie van Lisa Wingate vertelt op meeslepende wijze het verhaal van drie jonge vrouwen die op zoek zijn naar hun familie in de nasleep van de Amerikaanse burgeroorlog (1875).Verloren familie van Lisa Wingate – auteur van Kinderen van de rivier – vertelt het ontroerende verhaal van drie jonge vrouwen op zoek naar hun familie na afloop van de Amerikaanse burgeroorlog. Een New York Times-bestseller voor de lezers van Een keukenmeidenroman en De ondergrondse spoorweg.Louisiana, 1875. De Amerikaanse Burgeroorlog is net ten einde als drie jonge vrouwen, tegen wil en dank elkaars metgezellen, beginnen aan een hachelijke zoektocht. Lavinia, de verwende erfgename van een noodlijdende plantage, Juneau Jane, haar creoolse halfzus, en Hannie, Lavinia's voormalige slavin. Ieder draagt haar eigen geheimen met zich mee tijdens hun reis. Voor Lavinia en Juneau Jane staat de erfenis op het spel, maar Hannie – als kind van haar familie gescheiden – heeft een heel andere missie: haar familie, die de hoop had om ooit in Texas in vrijheid te leven, na al die jaren terugvinden.In haar eigen, meeslepende stijl brengt Lisa Wingate in Verloren familie enkele schrikbarende verhalen tot leven van de historische "Verloren vrienden'-krantenadvertenties, waarmee bevrijde slaven na de Burgeroorlog wanhopig probeerden hun dierbaren terug te vinden.

Wil je het boek lezen?Verloren familie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Wingate. Lezen Verloren familie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN