De wijsheid is een vrouw

De wijsheid is een vrouw - M. Mosmuller | Fthsonline.com

...llen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... De wijsheid is een vrouw - M. Mosmuller, Mieke Mosmuller ... ... . De wijsheid is een vrouw Mieke Mosmuller & M. Mosmuller 'Is er een begrip dat moeilijker te omschrijven is dan de liefde? Een antwoord vinden op de vraag: 'Wat is liefde?' is even moeilijk als het antwoord op de vraag: 'Wie is dat eigenlijk, die ik met ik aanspreek?' ... De vreze des Heeren is het beginsel der wijsheid, en de kennis van de Heilige is inzicht. (Spr. 9:10, naar het Engels) Wijsheid voor vrouwen lijkt soms ... wijsheid, wijs - debijbel.nl ... . (Spr. 9:10, naar het Engels) Wijsheid voor vrouwen lijkt soms gemakkelijk te vinden te zijn in een van de vele zelfhulpboeken. Dit boek houdt zich verre van 'gemakkelijke' wijsheid. De kracht van woorden, vrienden kiezen, zelfbeheersing, de omgang met gedachten, gevoelens en verlangens, financiën en seksualiteit. "Wijsheid voor de vrouw" belicht deze onderwerpen aan de ... De wijsheid is een vrouw: Amazon.es: M. Mosmuller, Mieke Mosmuller, J. Mosmuller: Libros en idiomas extranjeros De wijsheid is een vrouw Mieke Mosmuller Het moet zo gaan, Maria. Nu ben je geleerd, je weet oneindig veel meer dan ik - maar je hebt daarmee een offer gebracht, je moest het brengen.Je leeft in je geleerdheid en die staat los van het groeien en bloeien van de natuur. De Liefde en het Zelf.... het zijn de belan De wijsheid is een vrouw, M. Mosmuller - Hardback - 9789075240122 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De wijsheid is een vrouw | ISBN 9789075240122 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Met wijsheid vind je zelfkennis en kun je onderscheiden tussen eigenliefde en onbaatzuchtige liefde, tussen erotische verliefdheid en liefde voor het echte wezen van de ander. Niet alle vrouwen zijn wijs, maar de wijsheid is een vrouwelijke gestalte. Ze leeft als kwaliteit in mannen én vrouwen die haar zoeken. Ze staat klaar om elk ... De wijsheid is een vrouw - Mieke Mosmuller ISBN nr. 90-75240-12- Uitgeverij Occident, 2007 eerste druk Nederlands - Roman Het boek De wijsheid is een vrouw, geschreven door M. Mosmuller, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Esther, Debora, Abigaïl. Naast goede vrouwen vermeldt de Bijbel ook slechte vrouwen: Eva, de vrouw van Lot, koningin Izebel. Een tijdlijn en 21 voorbeelden. Wijsheid is een vrouw. 'Is er een begrip dat moeilijker te omschrijven is dan de liefde? Een antwoord vinden op de vraag: 'Wat is liefde?' is even moeilijk als het antwoord op de vraag: 'Wie is dat eigenlijk, die ik met ik aanspreek?' De Liefde en het Zelf.... het zijn de belangrijkste waarden in het leven. De ??n gaat van het ander uit en toch zijn ze met elkaar in tegenspraak. Bestel eenvoudig online: De wijsheid is een vrouw door Mieke Mosmuller (Hardcover met stofomslag 2007 Occident 317 pagina's) ISBN 9789075240122 De man een vo...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Mosmuller
DIMENSIE
9,80 MB
BESTANDSNAAM
De wijsheid is een vrouw.pdf

OMSCHRIJVING

'Is er een begrip dat moeilijker te omschrijven is dan de liefde? Een antwoord vinden op de vraag: 'Wat is liefde?' is even moeilijk als het antwoord op de vraag: 'Wie is dat eigenlijk, die ik met ik aanspreek?' De Liefde en het Zelf.... het zijn de belangrijkste waarden in het leven. De één gaat van het ander uit en toch zijn ze met elkaar in tegenspraak.Waarachtige liefde doet het eigen ik vergeten, en toch stroomt de liefde juist vanuit dat ik. Bestaat er wel liefde, of is het in de grond toch steeds zelfliefde?Waarachtige liefde is er slechts op het stevige fundament van de wijsheid, zij gaat aan de liefde vooraf. Met wijsheid vind je zelfkennis en kun je onderscheiden tussen eigenliefde en onbaatzuchtige liefde, tussen erotische verliefdheid en liefde voor het echte wezen van de ander. Niet alle vrouwen zijn wijs, maar de wijsheid is een vrouwelijke gestalte. Ze leeft als kwaliteit in mannen én vrouwen die haar zoeken. Ze staat klaar om elk mensenverstand om te vormen in wijze zekerheid - áls je haar vraagt, áls je haar lief hebt, áls je haar zoekt. In het oude Egypte werd ze Isis genoemd, de Grieken zochten haar als Sophia, ze verscheen in een menselijke gedaante als Maria... zo kennen de christenen haar. Ze giet zich uit in elke ziel die de katharsis doormaakt, de loutering. Elke loutering, hoe gering ook, schenkt wijsheid - de wijsheid is een vrouw.'Mieke Mosmuller.

Wil je het boek lezen?De wijsheid is een vrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Mosmuller. Lezen De wijsheid is een vrouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN