Het Einde Van De Stilte

Het Einde Van De Stilte - Charlotte Link | Fthsonline.com

.... Kende de schrijfster Charlotte Link niet, maar ga zeker meer van haar werk lezen ... Last van stilte, onrust in jezelf » Noorderbreedte ... . Het einde van de stilte. Stanbury - een klein dorp in het zuidwesten van Yorkshire. Een romantisch landschap dat eens de geboortestreek van de gezusters Brontë was. En een oord waar drie intiem bevriende Duitse echtparen al jaren hun vakantie doorbrengen. Regelmatig treffen ze elkaar in het oude Stanbury House met zijn verwilderde park en broze charme uit lang vervlogen tijden. Goed Het Einde van de Stilte in 4 delenThe House of Books Uitgeverij te Vianen u ... Recensie: De stilte van het water - Chicklit ... . Goed Het Einde van de Stilte in 4 delenThe House of Books Uitgeverij te Vianen uit 2006 Omslagdia Millenium Image Ltd - Hollandse HoodteGebonden 22x14 formaat 511 pagina's [harde kaft] foto auteur Gudrun StockingerDoos 771 Boek 2Link, Charlotte . Column: Het einde van de stilte 20 november 2015 / 0 Reacties / in Geloof / door Nicole des Bouvrie. Het is apart hoe we maar doorgaan met het dagelijkse, het normale. Ook als de wereld verandert. Ook als paradigma's ruw worden verstoord door de manier waarop een enkeling het vuur opent op de normen en waarden die onwrikbaar lek...

INFORMATIE

AUTEUR
Charlotte Link
DIMENSIE
5,93 MB
BESTANDSNAAM
Het Einde Van De Stilte.pdf

OMSCHRIJVING

Stanbury - een klein dorp in het zuidwesten van Yorkshire. Een romantisch landschap dat eens de geboortestreek van de gezusters Brontë was. En een oord waar drie intiem bevriende Duitse echtparen al jaren hun vakantie doorbrengen. Regelmatig treffen ze elkaar in het oude Stanbury House met zijn verwilderde park en broze charme uit lang vervlogen tijden. Ze gaan met elkaar om als één grote familie. Jessica Wahlberg, die met een onbevangen blik achter de façade kijkt, merkt al spoedig dat niets is wat het lijkt. Achter de opgewektheid gaan angst, haat, jaloezie en vertwijfeling schuil. Jessica, die slecht tegen deze hypocriete sfeer kan, vlucht steeds vaker in lange, eenzame wandelingen. Maar plotseling stort de hele schijnwereld van Stanbury House ineen: een gruwelijke misdaad maakt een einde aan de tientallen jaren durende stilte en confronteert elk van de overlevenden met zijn of haar persoonlijke waarheid.

Wil je het boek lezen?Het Einde Van De Stilte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charlotte Link. Lezen Het Einde Van De Stilte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN