Van de goden bevrijd

Van de goden bevrijd - Berend Warrink | Fthsonline.com

... tijd en bewustzijn en in mijzelf en in de medemens als mededrager van dat mysterie ... PDF Van de goden bevrijd - Afosto SaaS b.v. ... . Deze dimensies bevatten, omvatten en constitueren mijn bestaan en zijn het ultieme… Mensen wisten dat de goden die ze dienden hen niet konden bevrijden van gevaar en onheil, en ze eisten niet dat ze dat moesten doen. We vinden in de mythen geen gevoel van bitterheid over de hardheid en oneerlijkheid van het leven, maar eerder een geest van heroïsche berusting: de mensheid wordt geboren uit moeilijkheden, maar moed, avontuur en de wonderen van het leven zijn zaken voor ... 46 De verwoesting van Babel De goden van Babel kunnen niets meer. 46 1-2 Bel en ... Van de goden bevrijd door Berend Warrink (paperback ... ... ... 46 De verwoesting van Babel De goden van Babel kunnen niets meer. 46 1-2 Bel en Nebo, de goden van de stad Babel, hebben geen macht meer. Hun beelden zijn op de grond gevallen. Ze zijn kapot. Eerst liepen de inwoners van Babel plechtig met die beelden door de stad. Exodus: Mozes, farao, de tien plagen en de Egyptische goden Mozes, farao, de tien plagen van Egypte en de Egyptische goden en godinnen. Als Mozes in opdracht van God naar de Israëlieten en naar de farao toe gaat, lijkt bevrijding en uittocht (Exodus) nog ver weg. 43 De Heer zal Israël redden. 43 1 De Heer zegt tegen zijn volk: 'Israël, wees niet bang, ik zal je bevrijden. Want ik heb je gemaakt, ik heb je het leven gegeven. Ik heb jou je naam gegeven, jij bent van mij! 2 Als je door water heen moet, zal ik bij je zijn. Als je rivieren oversteekt, zul je niet verdrinken....

INFORMATIE

AUTEUR
Berend Warrink
DIMENSIE
4,53 MB
BESTANDSNAAM
Van de goden bevrijd.pdf

OMSCHRIJVING

Bob (eind dertig, piloot) ontmoet in dit boek de jonge godin Aya. Behalve dat ze hem de verrukkingen van het leven leert, brengt ze hem ook noodzakelijke kennis over de oude goden bij. In het begin leveren de contacten met Aya veel spanningen op tussen Bob en zijn vrouw Marjolein. Maar later doet de totale vernietiging die op handen is hen loskomen van hun aardse zorgen. Ze leren de profetieën te begrijpen, komen in hun kracht en gaan de bevrijdingsstrijd aan met de goden, om de dreigende Apocalyps te bezweren. Wat volgt is een razend spannend avontuur, van epische omvang, op het scherpst van de snede. Plaats van handeling is het Koninklijk Paleis op de Dam, waar alle twaalf goden in beeldhouwwerken vereeuwigd zijn. Terwijl de strijd voortwoedt, brokkelen de beeltenissen van de goden letterlijk af. Hun macht stort in, zodat de mensen zich eindelijk van hun oorlogszuchtige manipulaties kunnen bevrijden en hun angst voor de Apocalyps kwijtraken.Berend Warrink schreef eerder de spannende spirituele roman Atlantis herrijst, waarin Bob en Marjolein de ondergang van Atlantis ervaren en de hernieuwde opkomst in deze tijd van dit mythische continent mogelijk maken.

Wil je het boek lezen?Van de goden bevrijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Berend Warrink. Lezen Van de goden bevrijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN