De Aardkinderen 1 - De stam van de holenbeer

De Aardkinderen 1 - De stam van de holenbeer - Jean M. Auel | Fthsonline.com

... medicijnvrouw, zich over haar. De Aardkinderen 1 - De stam van de holenbeer van Jean M ... De Stam van de Holenbeer: een oeroud verhaal | Hobby en ... ... . Auel kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789022999714. Oorspr. titel De stam van de holebeer. - Utrecht [etc.] : Het Spectrum, 1981. - (De aardkinderen ; dl. 1) (Spectrum paperback) Vert. van The clan of the cave bear. - New York : Crown, 1980. - (Earth's children ; 1) [vert. uit het Engels Annelies Hazenberg] De stam van de holenbeer. Uitgever Zwarte Beertjes, Utrecht [etc.] Verschenen 2006 ISBN ... In de prehistorisch ... De stam van de Holenbeer - Audioboek - Jean M. Auel - Storytel ... . Uitgever Zwarte Beertjes, Utrecht [etc.] Verschenen 2006 ISBN ... In de prehistorische wildernis van het Europa van 35.000 jaar geleden vindt de Stam van de Holenbeer een klein meisje. Ze is moederziel alleen; haar familie is bij een aardbeving om het leven gekomen. Hoewel het kind niet tot het volk van de Stam behoort, ontfermt Iza, de medicijnvrouw, zich over haar. In de prehistorische wildernis van het Europa van 35.000 jaar geleden vindt de Stam van de Holenbeer een klein meisje. Ze is moederziel alleen; haar familie is bij een aardbeving om het leven gekomen. Hoewel het kind niet tot het volk van de Stam behoort, ontfermt Iza, de medicijnvrouw, zich over haar. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, AUEL, JEAN M. - DE STAM VAN DE HOLENBEER. De Aardkinderen. - Deel 1...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean M. Auel
DIMENSIE
11,97 MB
BESTANDSNAAM
De Aardkinderen 1 - De stam van de holenbeer.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie De Aardekinderen. In de prehistorische wildernis van het Europa van 35.000 jaar geleden vindt de Stam van de Holenbeer een klein meisje. Ze is moederziel alleen; haar familie is bij een aardbeving om het leven gekomen. Hoewel het kind niet tot het volk van de Stam behoort, ontfermt Iza, de medicijnvrouw, zich over haar. Ze krijgt de naam Ayla, en Iza onderwijst haar geduldig in heelkunde en kruidenleer.Jean M. Auels serie De Aardkinderen vertelt het verhaal over het mysterie van het ontstaan van de mensheid en de harde strijd om in de prehistorie te overleven.

Wil je het boek lezen?De Aardkinderen 1 - De stam van de holenbeer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean M. Auel. Lezen De Aardkinderen 1 - De stam van de holenbeer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN