De Arabier van de toekomst 3 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1985-1987)

De Arabier van de toekomst 3 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1985-1987) - Riad Sattouf | Fthsonline.com

...oeit op in de... De Arabier van de toekomst 4 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1987-1992) (Paperback) ... Arabier van de Toekomst, De #3 - Een jeugd in het Midden ... ... . De kleine Riad is negen en groeit in dit deel van De Arabier van... De moeder van Riad houdt het niet meer uit in het Syrische dorpje waar de familie Sattouf naartoe is verhuisd. Ze wil terug naar Frankrijk. Riads vader zal moeten kiezen tussen de wensen van ...Lees hieronder verder. Riad de barbaar . Het verleden van de Arabier van de toekomst komt steeds dichter bij het heden: de serie over de jeug ... Een jeugd in het Midden-Oosten (1985-1987) - De Arabier ... ... . Het verleden van de Arabier van de toekomst komt steeds dichter bij het heden: de serie over de jeugd van de Frans-Syrische auteur Riad Sattouf in het Midden-Oosten beslaat in dit derde deel de jaren 1985-1987. We bevinden ons nog steeds in het corrupte, achterlijke Syrië van Assad sr. (nog altijd te verkiezen boven het Syrië van vandaag!), met een kort uitstapje naar het ... De moeder van Riad houdt het niet meer uit in het Syrische dorpje waar de familie Sattouf naartoe is verhuisd. Ze wil terug naar Frankrijk. Riads vader zal moeten kiezen tussen de wensen van zijn vrouw en de verwachtingen van zijn familie. De Arabier van de toekomst 3 Een jeugd in het Midden-Oosten (1985-1987) Riad Sattouf. De moeder van Riad houdt het niet meer uit in het Syrische dorpje waar de familie Sattouf naartoe is ver...

INFORMATIE

AUTEUR
Riad Sattouf
DIMENSIE
9,58 MB
BESTANDSNAAM
De Arabier van de toekomst 3 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1985-1987).pdf

OMSCHRIJVING

De moeder van Riad houdt het niet meer uit in het kleine Syrische dorpje waar de familie Sattouf naartoe verhuisd is. Ze wil terug naar Frankrijk. Riads vader zal moeten kiezen tussen de wensen van zijn vrouw en de verwachtingen van zijn familie.

Wil je het boek lezen?De Arabier van de toekomst 3 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1985-1987) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Riad Sattouf. Lezen De Arabier van de toekomst 3 - Een jeugd in het Midden-Oosten (1985-1987) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN