De kracht van eenzaamheid

De kracht van eenzaamheid - Jeanette Rijks | Fthsonline.com

...Stili Novi. ISBN 9789081019323 Over eenzaamheid is nog weinig geschreven ... De kracht van eenzaamheid - Boeken over eenzaamheid shop ... ... . Het is een gevoel dat een ieder van ons kent en waar we het met elkaar maar weinig over hebben. We spreken er niet graag over. Misschien is het wel een taboe om eenzaam te zijn. De kracht van eenzaamheid bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Het komt wel vaker voor dat een gebeurtenis in iemands leven een andere wending aan dat leven kan geven. Zo ook bij de auteur van dit inspirerende en fris geschreven boek over ... Boekwinkeltjes.nl - Jeanette Rijks - De kracht van eenzaamheid ... . Zo ook bij de auteur van dit inspirerende en fris geschreven boek over eenzaamheid: Jeannette Rijks. Haar tante Elly besloot na een verblijf van jaren in Frankrijk terug te keren naar Nederland. Van een huis in Frankrijk dat geen nummer had maar wel een naam naar een huis met een nummer. Podcast - De kracht van eenzaamheid De kracht van eenzaamheid De kracht van eenzaamheid Hoe sterk is taal verbonden met beelden, waarden die een woord kleuren. Neem het woord eenzaamheid. Triest, alleen, geen contact. Ja zo v...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeanette Rijks
DIMENSIE
7,21 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van eenzaamheid.pdf

OMSCHRIJVING

De kracht van eenzaamheid 1e druk is een boek van Jeannette Rijks uitgegeven bij Uitgeverij Stili Novi. ISBN 9789081019323 Over eenzaamheid is nog weinig geschreven. Het is een gevoel dat een ieder van ons kent en waar we het met elkaar maar weinig over hebben. We spreken er niet graag over. Misschien is het wel een taboe om eenzaam te zijn. Rijks doorbreekt met haar boek dat taboe door de informatie die ze geeft en vooral ook door de milde en oordeelloze toon van het boek. Zo schrijft ze dat eenzaamheid hoort bij positieve en negatieve veranderingen in het leven. Een verandering is een verstoring van opgebouwde levenspatronen en dat brengt onrust en soms eenzaamheid met zich mee. Net als pijn is eenzaamheid een signaal om je gedrag te veranderen. Eenzaamheid kan een remmende kracht zijn, het kan je beletten om dingen te ondernemen.Rijks toont stapsgewijs wat eenzaamheid is, hoe het ontstaat en hoe het aangepakt kan worden.

Wil je het boek lezen?De kracht van eenzaamheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeanette Rijks. Lezen De kracht van eenzaamheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN