De grote spirituele shift

De grote spirituele shift - Brian Mclaren | Fthsonline.com

... SPIRITUELE SHIFT, Christendom in beweging, Brian McLaren, Kok, Utrecht, 288 blz, € 22,99 ===== Brian McLaren vertelt openhartig dat hij is opgegroeid 'binnen een fundamentalistische christelijke traditie die bekendstaat als de Plymouth Brethren (verwant aan de vergadering van gelovigen)', en hij vermeldt: 'We kenden geen officieel motto, maar was dat wel zo geweest, dan had ... Recensie: De grote spirituele shift 📖 De Leesclub van Alles ... ... Vergelijken - De grote spirituele shift - Boek Brian McLaren (9043529281) ISBN: 9789043529280 - Het Boek De grote spirituele shift (9043529281) geschreven door Brian McLaren bestel je op bruna.nl! Volgens Brian McLaren staat het christendom op een… Facebook. Twitter. Webshopkeurmerk De grote spirituele shift (e-boek) door McLaren, Brian, EAN 9789043529297. De grote spirituele shift. Christendom in beweging. Volgens Brian McLaren staat het christendom op een kantelpunt. Steeds meer christenen definiëren zichzelf niet meer in termen van geloof, maar leven vanuit li ... De grote spirituele shift: Christendom in beweging eBook ... ... .nl! Volgens Brian McLaren staat het christendom op een… Facebook. Twitter. Webshopkeurmerk De grote spirituele shift (e-boek) door McLaren, Brian, EAN 9789043529297. De grote spirituele shift. Christendom in beweging. Volgens Brian McLaren staat het christendom op een kantelpunt. Steeds meer christenen definiëren zichzelf niet meer in termen van geloof, maar leven vanuit liefde. De grote spirituele shift, Boeken rond zingeving, Christelijke spiritualiteit, meditatie bestel je eenvoudig in onze webshop of winkel in Gent. Carmelitana brengt steeds een ruim aanbod. Grote spirituele shift. Volgens Brian McLaren staat het christendom op een kantelpunt. Bestel De grote spirituele shift van Brian McLaren. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Volgens Brian McLaren staat het christendom op een kantelpunt. Steeds meer christenen definiëren zichzelf niet meer in termen van geloof, maar leven vanuit liefde. Gelovigen identificeren zich steeds minder met georganiseerde religie en meer met het Bestel De grote spirituele shift van Brian McLaren. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Volgens Brian McLaren staat het christendom op een kantelpunt. Steeds meer christenen definiëren zichzelf niet meer in termen van geloof, maar leven vanuit liefde. Gelovigen identificeren zich steeds minder met georganiseerde religie en meer met het organiseren van religie: van het bouwen aan vrede tot het overwinnen van armoede en onrecht. Met virtuositeit en compassie nodigt Brian McLaren ......

INFORMATIE

AUTEUR
Brian Mclaren
DIMENSIE
5,10 MB
BESTANDSNAAM
De grote spirituele shift.pdf

OMSCHRIJVING

Volgens Brian McLaren staat het christendom op een kantelpunt. Steeds meer christenen definiëren zichzelf niet meer in termen van geloof, maar leven vanuit liefde. Gelovigen identificeren zich steeds minder met georganiseerde religie en meer met het organiseren van religie: van het bouwen aan vrede tot het overwinnen van armoede en onrecht. Met virtuositeit en compassie nodigt Brian McLaren in 'De grote spirituele shift' zijn lezers uit om gebruik te maken van het moment en de belangrijkste bedevaart van deze tijd te ondernemen: het christendom christelijker maken.

Wil je het boek lezen?De grote spirituele shift in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brian Mclaren. Lezen De grote spirituele shift Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN