Onzichtbare inkt

Onzichtbare inkt - Patrick Modiano | Fthsonline.com

...? De derde inkt wordt alleen zichtbaar bij speciaal licht ... Maak onzichtbare inkt te schrijven en Reveal geheime ... ... . Waardoor is dat? Meer weten? Bijna alle vloeistoffen die het papier zacht maken kan je gebruiken als onzichtbare inkt. Onzichtbare inkt (Hardcover). "Er zijn witte plekken in het leven, witte plekken die je begint te vermoeden zodra je het "dossier" opent: een simpele... Onzichtbare inkt pen met ingebouwd ultraviolet licht. Met deze pen kun je onzichtbare berichten schrijven voor je vrienden en vriendinnen. De pen heeft onzichtbare inkt die alleen te zien is als ... Onzichtbare inkt eBook door Patrick Modiano ... ... . De pen heeft onzichtbare inkt die alleen te zien is als je met het ingebouwde UV lampje op je bericht schijnt. Onzichtbare inkt. 'Er zijn witte plekken in het leven, witte plekken die je begint te vermoeden zodra je het dossier opent: een simpele steekkaart in een hemelsblauwe, mettertijd verbleekte map. Ook dat oude hemelsblauw is intussen bijna wit geworden.'Parijs in de jaren zestig. Jean Eyben, net twintig, werkt op proef bij een detectivebureau en krijgt de opdracht een jonge vrouw op te sporen. GadgetBay Onzichtbare inkt pen met UV lampje voor geheime tekst - Secret - Onzichtbaar (4) 4,06. Zoëies; Zoëies® uv pen met onzichtbare inkt set van 2 (0) 9,95. Planet Happy; Onzichtbare Inkt Pen (2) 14,95. Merkloos; Spy onzichtbare inkt pen (1) 8,99. splashtoys; Teksta Robot Puppy - Elektronisch Speelfiguur (60) 13-okt-2017 - Bekijk het bord "Onzichtbare inkt" van karin_scherpenz op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Onzichtbare inkt, Inkt, Spionnenfeestje. Onzichtbare inkt is een Patrick Modiano in optima forma. Alle bekende elementen zijn aanwezig: een jongeman die terugkijkt op gebeurtenissen een aantal jaren eerder, herinneringen aan Parijs, namen, adressen en iemand die verdwenen is, maar hij weet er opnieuw een prachtig, weemoedig en tegelijkertijd hoopvol verhaal van te maken. Onzichtbare inkt Patrick Modiano 'Er zijn witte plekken in het leven, witte plekken die je begint te vermo...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Modiano
DIMENSIE
7,5 MB
BESTANDSNAAM
Onzichtbare inkt.pdf

OMSCHRIJVING

"Er zijn witte plekken in het leven, witte plekken die je begint te vermoeden zodra je het "dossier" opent: een simpele steekkaart in een hemelsblauwe, mettertijd verbleekte map. Ook dat oude hemelsblauw is intussen bijna wit geworden.'Parijs in de jaren zestig. Jean Eyben, net twintig, werkt op proef bij een detectivebureau en krijgt de opdracht een jonge vrouw op te sporen. Haar dossier bevat voornamelijk witte plekken: er is maar weinig over haar bekend, en het is zelfs niet zeker of de naam die hij heeft doorgekregen, Noëlle Lefebvre, haar werkelijke naam is. Het verbaast dan ook niemand dat het hem niet lukt haar te vinden.Veel later, als hij al jaren schrijver is, herinnert de man zich zijn speurtocht van weleer en gaat hij opnieuw op zoek naar de vrouw, een queeste die hem via de parken, cafés en bioscopen van Parijs naar Rome voert. De kleur die in zijn herinnering terugkeert: blauw. Het vervagende blauw van de hemel op een zomerse dag met hoge sluierbewolking. Het verblekende blauw van de dossiermap waarin haar gegevens werden bewaard. Wie is zij, de vrouw die hij zoekt?

Wil je het boek lezen?Onzichtbare inkt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Modiano. Lezen Onzichtbare inkt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN