Slik die kikker!

Slik die kikker! - B. Tracy | Fthsonline.com

...et doen op een dag. Begin je dag met het slikken van de kikker en er kan je niets ergers meer overkomen! Je zult je geweldig voelen ... Slik die kikker! Download PDF ePUB | BANK72 PDF ... . Dit geeft je energie! Slik die kikker! Brian Tracy beschrijft in zijn boek 'Eat that frog', Nederlandse vertaling is Slik de Kikker, de belangrijkste tip voor productiviteit. Volgens hem moeten we aan het begin van de dag 'een levende kikker eten'. Wat hij hier precies mee bedoeld? 'Het eten van een levende kikker' staat in zijn boek synoniem voor jouw ... Vind de beste selectie slik die kikker fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit slik die kikker voor de dutc ... "Slik de kikker" om te doen wat je moet doen. - PRCHT ... ... Vind de beste selectie slik die kikker fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit slik die kikker voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.com Slik de kikker. Brian Tracy introduceerde de Slik de kikker- methode. Hij zegt dat je je (werk)dag niet moet beginnen met het willoos ingaan om verzoeken van buitenaf. Hij adviseert om elke dag te starten met het slikken van een grote kikker. Een walgelijke klus, als je er zo over nadenkt. Zo voelt die ene taak ook vaak. Slik daarna een levende kikker door 'Als je 's morgens een levende kikker doorslikt, weet je zeker dat je de rest van de dag niks ergers overkomt.' Dit citaat, zogenaamd uitgesproken door Mark Twain, Maar eigenlijk uitgesproken door de Franse auteur Nicolas Chamfort (1741 - 1794). Slik door die smerige kikker: kom in de actiestand! Home » Business skills » Slik door die smerige kikker: kom in de actiestand! Steve Jobs stelde ooit dat het kerkhof "de rijkste plek op aarde" is. Wat hij daarmee bedoelde was dat heel veel mensen hun plannen en dromen niet realiseren en meenemen in hun graf. Bij meerdere kikkers, begin bij de lelijkste;Moet je meerdere kikkers tot je nemen, begin dan bij de vervelendste, de taak waar je het meeste tegenop ziet. En eet daarna de tweede kikker. 5...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Tracy
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Slik die kikker!.pdf

OMSCHRIJVING

Krijg meer belangrijke dingen gedaan – vandaag nog.Er is gewoon niet genoeg tijd om alles te doen wat u moet doen – en dat zal ook nooit anders worden. Maar…succesvolle mensen proberen ook niet om alles te doen. Ze leren zich te concentreren op de allerbelangrijkste taken en zorgen ervoor dat die gedaan worden.

Wil je het boek lezen?Slik die kikker! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Tracy. Lezen Slik die kikker! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN