Snorkelduiken

Snorkelduiken - Jo van Schalen | Fthsonline.com

...r 30 tot 60 minuten te wachten alvorens met perslucht te gaan duiken ... Snorkelduiken - 13 JAN 2018 ... . Voor diepere, meer inspannende apneuduiken - een algemeen gebruik bij het speervissen ... Snorkelduiken is hard op weg om als zelfstandige recreatiesport de massa te veroveren. Het toenemende gebruik van veelsoortig speelmateriaal onder water heeft duidelijk bijgedragen aan deze ontwikkeling. Kinderen blijken namelijk dol te zijn op de onderwaterspelletjes die hen bij het snorkelen worden aangeboden.Het gebruik van die vele soorten speelmaterialen blijkt, onder meer ... Snorkelduiken - NRC Webwinkel ... .Het gebruik van die vele soorten speelmaterialen blijkt, onder meer, tot gevolg te ... In het boek Snorkelduiken van Jo van Schalen vind je 600 spelletjes en oefeningen voor het snorkelen. Naast de oefeningen met de basisuitrusting, zoals je zwemvliezen, staan er ook tips in over hoe je spelletjes kunt doen met bijvoorbeeld hoepels, ringen en wasknijpers. Snorkelduiken. 1 juli 2017 Leszwemmen Martijn van der Put. Op de woensdag wordt er op dit moment snorkelduiklessen gegeven. Wij werken er aan ook op de vrijdag het snorkelduiken (weer) aan te kunnen bieden. Bij voldoende interesse zullen wij in het nieuwe seizoen starten met een groep op de vrijdag (vanaf 18.00 uur). Snorkelduiken . Verzending 1-2 werkdagen. Niet tevreden, geld terug. Snorkelduiken is hard op weg om als zelfstandige recreatiesport de massa te veroveren. Het toenemende gebruik van veelsoortig speelmateriaal onder water heeft duidelijk bijgedragen aan deze ontwikkeling. Kinderen blijken namelijk dol te zijn op de onderwaterspelletjes die hen bij het snorkelen worden aangeboden. Jo van Schalen Snorkelduiken. 600 spelletjes en oefeningen onder water. Gedrukt boek . Instructies gericht op kinderen om te leren snorkelen met alle vaardigheden en basistechnieken die nodig zijn voor de snorkeldiploma's 1, 2 en 3. Genre Non-Fictie Onderwerpen Snorkelduiken is hard op weg om als zelfstandige recreatiesport de massa te veroveren. Het toenemende gebruik van veelsoortig speelmateriaal onder water heeft duidelijk bijgedragen aan deze ontwikkeling. Kinderen blijken namelijk dol te zijn op de onderwaterspelletjes die hen bij het snorkelen worden aangeboden.Het gebruik van die vele soorten speelmaterialen blijkt, onder meer, tot gevolg te ... Snorkelduiken is voor iedereen met een zwemdiploma! 1874 Views. 15/01/2018 Last update. View event details. Are you an event organizer? Create events for free. They will be immediately recommended to interested users. Create event. Zwembad de Schaeck. 53 Veenhuisweg, Twello, 7391, GE, Netherlands. 4. 2. Boek Snorkel...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo van Schalen
DIMENSIE
7,15 MB
BESTANDSNAAM
Snorkelduiken.pdf

OMSCHRIJVING

Snorkelduiken is hard op weg om als zelfstandige recreatiesport de massa te veroveren. Het toenemende gebruik van veelsoortig speelmateriaal onder water heeft duidelijk bijgedragen aan deze ontwikkeling. Kinderen blijken namelijk dol te zijn op de onderwaterspelletjes die hen bij het snorkelen worden aangeboden.Het gebruik van die vele soorten speelmaterialen blijkt, onder meer, tot gevolg te hebben dat binnen alle vaardigheidsniveau's opdrachten samengesteld kunnen worden die haalbaar zijn voor iedereen.De aanpak van het snorkelduiken in het zwembad, met gebruikmaking van eenvoudige, eventueel zelf te maken speelmaterialen, blijkt bij de jeugd zo opvallend motiverend te werken, dat het ook bij het Nationaal Platform Zwembaden, de overkoepelende, landelijke organisatie op het gebied van opleidingen in de zwembranche, niet onopgemerkt is gebleven, en inmiddels heeft Jo van Schalen drie volwaardige snorkelvaardigheidsdiploma's ontworpen voor deze organisatie.In dit boek worden niet alleen nieuwe speelmaterialen beschreven, maar ook 45 technische leergangen en honderden speelse oefenvormen waarmee deze leergangen op een leuke en gevariëerde manier kunnen worden geoefend. Kort, duidelijk, genummerd en elk afzonderlijk begeleid met een illustratie. Allemaal uitvoerbaar in de comfortabele omgeving van het overdekte zwembad, thuis, in eigen land. In elke les kan zo gewerkt worden naar een gevoel van voldoening voor iedereen. Een gevoel dat na elke les smaakt naar meer. Voor de cursist, maar ook voor de docent.Eenmaal met veel plezier geleerd in het zwembad zal vrijwel elke snorkelaar vroeg of laat het buitenwater induiken. En daar is de milieuwinst te halen. Een snorkelaar kan immers pas dan genieten van de wereld onder water als die wereld zichtbaar en gezond is. Helder en schoon water dus. Samengevat in de stelling:Met elk kind dat je enthousiast kunt maken voor snorkelduiken creëer je een spontane ambassadeur voor gezond en zuiver oppervlaktewater.Het boek is geschreven voor iedereen die beroepsmatig of in verenigingsverband bezig is met de recreatieve zwemsporten: zweminstructeurs, zwemleiders, duikinstructeurs en sportleraren.

Wil je het boek lezen?Snorkelduiken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo van Schalen. Lezen Snorkelduiken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN