Vaart maken

Vaart maken - Hans van der Loo | Fthsonline.com

...EN: ten opzichte van de wal vooruit komen ... 'Witte Huis wil vaart maken met heropening economie ... ... . 2> de scheepvaart of het varen. onder meer te onderscheiden in: beroepsvaart, pleziervaart, stoomvaart, motorvaart, ... In zijn 'Vaart maken' geeft hij een mooie combinatie van inzichten, opgedaan in de zeilwereld, en een heel praktische benadering in de vorm van vragenlijsten, om mee aan de slag te gaan. Hans van de Loo is vaste spreker voor Focus conferences en Managementboek Events. Hans van der Loo gaat in 'Vaart maken' ... bol.com | Vaart maken (ebook), Hans van der Loo ... ... . Hans van der Loo gaat in 'Vaart maken' in op 'versnellen dwars door de hoogste golven heen en to the max presteren'. Het is een prettig leesbaar boek dat speels en met veel variatie een effectief denkraam aanbied waarin energie, prestaties en gedrag onlosmakelijk aan elkaar zijn verbonden. Vaart maken: dat hebben de Europeanen gevraagd toen zij dit Parlement kozen, en dat moeten wij hun geven indien wij willen dat zij over vijf jaar in groteren getale naar de stembus gaan. Speed things up : that is what Europeans asked for in electing this Parliament and that is what we must give them if, in five years' time, we wish to see more of them turn out to vote. Vaart maken Dwars door de hoogste golven heen versnellen en to the max prest...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans van der Loo
DIMENSIE
12,40 MB
BESTANDSNAAM
Vaart maken.pdf

OMSCHRIJVING

Vaart maken 1e druk is een boek van Hans van der Loo uitgegeven bij van Duuren Management. ISBN 9789089652485 Dwars door de hoogste golven heen versnellen en to the max presteren. Dat is wat oceaanzeilers die aan de Volvo Ocean Race deelnemen doen. Onder loodzware omstandigheden en met een prestatielat die torenhoog ligt, weten ze telkens weer het onmogelijke te realiseren. Wat is hun geheim? Hoe slagen ze erin om onder grote druk continu op volle kracht vooruit te koersen en topprestaties te leveren? In dit boek beschrijft bestsellerauteur Hans van der Loo de fascinerende parallellen tussen de wereld van het oceaanzeilen en eigentijdse organisaties. Hij bewijst dat je slimmer, sneller en soepeler kunt veranderen, in slechts negentig dagen tijd. Hoe? Door te boosten! Door te focussen op positieve energie, op ambities en prestaties en op gedrag. Zodat er nieuwe energie ontstaat om vaart te maken. Op een wervelende manier laat hij zien hoe deze nieuwe veranderaanpak werkt. Hoe boosten de gebruikelijke verstarring en verkramping bij veranderingen doorbreekt. En hoe gedragsverandering binnen negentig dagen te realiseren is. Vaart maken is een inspiratie- en praktijkboek voor bedrijven die het roer om willen gooien! Hans van der Loo is expert op het gebied van visie, strategie en gedragsverandering. Als adviseur, spreker en publicist werkt hij eraan om mensen en organisaties tot nieuwe hoogten te brengen. Hij is verbonden aan een aantal universiteiten en business schools. Eerder verschenen van zijn hand de bestsellers Kus de visie wakker, We hebben er zin in! en Energy Boost.

Wil je het boek lezen?Vaart maken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans van der Loo. Lezen Vaart maken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN