Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels en meer

Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels en meer - Annie Sloan | Fthsonline.com

...eken, waarna 40 projecten aan bod komen. Blaas nieuw leven in oude meubels met Chalk Paint! Annie Sloan laat in dit boek vele sferen zien die je met haar eigen krijtverflijn kunt creëren, van landelijk tot modern ... Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels en meer - Annie ... ... . Het start met uitleg over de verftechniek, waarna 40 projecten aan bod komen. Blaas nieuw leven in oude meubels met Chalk Paint! Annie Sloan laat in dit boek vele sferen zien die je met haar eigen krijtverflijn kunt creëren, van landelijk tot modern. Het start met uitleg over de verftechniek, waarna 40 projecten aan bod komen. Niet alleen meubels, ook muren en vloeren kunnen in een paar stappen een nieuwe look krijgen. Annie Sloan leidt je stapsgewijs door d ... Kleurrecepten met Chalk Paint van Annie Sloan - voor ... ... . Het start met uitleg over de verftechniek, waarna 40 projecten aan bod komen. Niet alleen meubels, ook muren en vloeren kunnen in een paar stappen een nieuwe look krijgen. Annie Sloan leidt je stapsgewijs door de projecten ... Blaas nieuw leven in oude meubels met Chalk Paint! Annie Sloan laat in dit boek vele sferen zien die je met haar eigen krijtverflijn kunt creëren, van landelijk tot modern. Het start met uitleg over de verftechniek, waarna 40 projecten aan bod komen. Niet alleen meubels, ook muren en vloeren kunnen in een paar stappen een nieuwe look krijgen. Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels en meer van Annie Sloan (boek, paperback, ISBN 9789043916103). Blaas nieuw leven in oude meubels met Chalk Paint! Annie Sloan laat in dit boek vele sferen zien die je met haar eigen... Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels en meer Annie Sloan. Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels en meer Annie Sloan . Blaas nieuw leven in oude meubels met Chalk Paint! Annie Sloan laat in dit boek vele sferen zien die je met haar eigen krijtverflijn kunt creëren, van landelijk tot modern. Het start met uitleg over de ... Blaas nieuw leven in oude meubels met...

INFORMATIE

AUTEUR
Annie Sloan
DIMENSIE
5,17 MB
BESTANDSNAAM
Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels en meer.pdf

OMSCHRIJVING

Blaas nieuw leven in oude meubels met Chalk Paint! Annie Sloan laat in dit boek vele sferen zien die je met haar eigen krijtverflijn kunt creëren, van landelijk tot modern. Het start met uitleg over de verftechniek, waarna 40 projecten aan bod komen. Niet alleen meubels, ook muren en vloeren kunnen in een paar stappen een nieuwe look krijgen. Annie Sloan leidt je stapsgewijs door de projecten met handige tips en foto's. Ontdek in dit boek het geheime recept voor een jouw huis!

Wil je het boek lezen?Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels en meer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annie Sloan. Lezen Kleurrecepten met Chalk Paint voor meubels en meer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN