Een regenboog in de woestijn

Een regenboog in de woestijn - Klarine Sikkema-Wiersema | Fthsonline.com

...er, Nieuwe Ebbingestraat 1 in Groningen, van 19 ... Een regenboog in de woestijn: Kanker in een jong gezin, en ... ... .30 - 20.15. Na afloop wordt een hapje en drankje aangeboden. Aanmelden (niet verplicht) via [email protected] n.a.v. Een regenboog in de woestijn, ISBN 978 ... Een woestijn is een gebied waar relatief zeer weinig neerslag valt, waardoor er weinig of geen vegetatie is.. Het stereotiepe beeld van een woestijn is een uitgestrekte kale vlakte met zandduinen en een gemiddeld zeer hoge temperatuur.Dit beeld gaat echter voor slechts een klein d ... Download PDF Een regenboog in de woestijn | BANK72 PDF ... .Dit beeld gaat echter voor slechts een klein deel van de woestijngebieden op aarde daadwerkelijk op. Er zijn ook woestijnen in de gematigde en de polaire zones. Noté /5: Achetez Een regenboog in de woestijn: kanker in een jong gezin, en dan? de Sikkema-Wiersema, Klarine, Wiersema, Bert: ISBN: 9789491844263 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Bestel Een regenboog in de woestijn Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
Klarine Sikkema-Wiersema
DIMENSIE
8,58 MB
BESTANDSNAAM
Een regenboog in de woestijn.pdf

OMSCHRIJVING

Klarine Sikkema is 26 als er borstkanker bij haar ontdekt wordt. Haar kinderen zijn dan 1, 3 en 5 jaar. Klarine komt onmiddellijk terecht in een achtbaan van agressieve ziekenhuisbehandelingen. Zij en haar man Johan moeten antwoorden vinden op vragen waar ze nooit eerder over na hoefden te denken: hoe moeten we dit de kinderen vertellen, hoe houden we ons gezin draaiend, wat doen we met de tijd die we nog hebben? Bert Wiersema, Klarines vader, ziet zijn levenslustige dochter heel ziek worden. Samen met zijn vrouw Nelie vangt hij de kleinkinderen zo veel mogelijk op. En in alle drukte en spanning worstelt hij met de vraag: waar is God in deze situatie? Bert en Klarine beschrijven vanuit hun eigen perspectief hoe ze de afgelopen twee jaren beleefd hebben. Klarine als kankerpatiënt, moeder en echtgenote, Bert als vader en grootvader. Ze geven praktische tips voor ouders en grootouders in een vergelijkbare situatie. En ze getuigen van de bemoedigingen die zij zelf mochten ontvangen. Want telkens weer was er die regenboog, niet alleen thuis in Friesland, maar zelfs op reis in een kurkdroge woestijn in Israël. Zo wil ook dit kleurrijke boek hoop en troost brengen, in het bijzonder aan kinderen.

Wil je het boek lezen?Een regenboog in de woestijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Klarine Sikkema-Wiersema. Lezen Een regenboog in de woestijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN