Memoires en bekentenissen

Memoires en bekentenissen - Heinrich Heine | Fthsonline.com

... Privédomeindeel. Verlamd aan bed gekluisterd schreef Heinrich Heine enkele jaren voor zijn dood twee autobiografische teksten: Memoires en Bekentenissen ... Memoires en bekentenissen - vanstockum.nl ... . 'Memoires en bekentenissen' door Heinrich Heine - Onze prijs: €22,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Memoires en bekentenissen (Paperback). Verlamd aan bed gekluisterd schreef Heinrich Heine enkele jaren voor zijn dood twee autobiografische teksten:... Memoires en bekentenissen. Verlamd aan bed gekluisterd schreef Heinrich Heine enkele jaren voor zijn dood twee autobiografische teksten: Memoires en.. ... bol.com | Memoires en bekentenissen, Heinrich Heine ... ... ... Memoires en bekentenissen. Verlamd aan bed gekluisterd schreef Heinrich Heine enkele jaren voor zijn dood twee autobiografische teksten: Memoires en... Heinrich Heine Memoires en bekentenissen Privé-domein 304 Recensie en Informatie. Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering van Privé-domein 304, het boek lezen met Memoires en bekentenissen van Heinrich Heine. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Productinformatie Memoires en bekentenissen. Verlamd aan bed gekluisterd schreef Heinrich Heine enkele jaren voor zijn dood twee autobiografische teksten: Memoires en Bekentenissen. Hierin vertelt hij over zijn bewogen jeugd in Düsseldorf en biedt hij inzicht in zijn politieke, morele en religieuze denkbeelden. Verlamd aan bed gekluisterd schree...

INFORMATIE

AUTEUR
Heinrich Heine
DIMENSIE
10,32 MB
BESTANDSNAAM
Memoires en bekentenissen.pdf

OMSCHRIJVING

Verlamd aan bed gekluisterd schreef Heinrich Heine enkele jaren voor zijn dood twee autobiografische teksten: Memoires en Bekentenissen. Hierin vertelt hij over zijn bewogen jeugd in Düsseldorf en biedt hij inzicht in zijn politieke, morele en religieuze denkbeelden. Het zijn nu eens stekelige en polemische getuigenissen, dan weer tere en openhartige herinneringen van een eeuwige buitenstaander uit wie, volgens de Bekentenissen, "niets dan een dichter was geworden'. Deze twee geschriften worden voorafgegaan door het nawoord dat Heine schreef bij zijn laatste grote dichtbundel, Romanzero (1851), een even schrijnend als ironisch adieu aan zijn lezers: "Wij zullen elkaar terugzien in een betere wereld, waar ik ook verwacht betere boeken voor u te schrijven.'Sprankelend, wijdlopig, nooit langdradig, lichtvoetig, zelden lichtzinnig en altijd geestig – dit bijeengebrachte proza uit het "matrassengraf' is even springlevend als dat uit zijn ambulante dagen.De teksten werden vertaald, ingeleid en van commentaar voorzien door Jan Sietsma.

Wil je het boek lezen?Memoires en bekentenissen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heinrich Heine. Lezen Memoires en bekentenissen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN