De Feng shui-gids

De Feng shui-gids - S. Brown | Fthsonline.com

...Shui wordt het Feng Shui kompas, de Bagua, als hulpmiddel gebruikt ... Feng Shui - Huiskamer - Goede Energie - Relaxen ... ... . Deze wordt met de onderkant op de ingang van de kamer of van het huis of de tuin gelegd. Deze methode komt uit Tibet en is ontwikkeld door Professor Lin Yun van de Black Hat Sect, die deze methode van Feng Shui toepassen naar het Westen heeft gebracht. Volgens de Chinese Feng Shui leer pakken de bladeren, die met een beetje fantasie op groene handen lijken, geluk en fortuin, en zijn de gedraaide stammen de schatbewaarders. In Azië wordt de plant ook wel geldboom genoemd. Het is daar ee ... bol.com | De Feng shui-gids, S. Brown | 9789059205840 | Boeken ... . In Azië wordt de plant ook wel geldboom genoemd. Het is daar een traditioneel housewarming geschenk dat fortuin en geluk in huis brengt. U hoeft de 5 feng shui-elementen niet te begrijpen! Vind de beste feng shui-kleuren voor elke slaapkamer - van een slaapkamer op het noorden naar een slaapkamer op het zuiden. ... Eenvoudig Feng Shui gids voor je beste slaapkamerkleuren 2020 - Huis - Nc to do Feng Shui Home Decorating Ideas (Juni- 2020). Feng Shui De oude kunst van feng shui is prachtig geïnterpreteerd in de rustige muziek die evenwicht en harmonie bevordert met elke noot. Titels op deze cd: 01 - Metal (7:37) 02 - Wood (7:19) 03 - Water (7:17) 04 - Fire (6:24) 05 - Earth ( Vind feng shui | Nieuw in Boeken op Marktplaats - Voor iedereen een voordeel....

INFORMATIE

AUTEUR
S. Brown
DIMENSIE
12,2 MB
BESTANDSNAAM
De Feng shui-gids.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek vindt u alle informatie over feng shui die u nodig heeft om alles uit het leven te halen wat erin zit. U leert de basisprincipes van feng shui kennen en plattegronden interpreteren. U komt onder andere te weten hoe u feng shui-remedies kunt gebruiken om daadwerkelijke problemen op te lossen, hoe en wanneer u het beste kunt verhuizen, op welke manier u feng shui aan uw eigen wensen kunt aanpassen en wat de gunstigste momenten zijn om uw huis opnieuw in te richten. Deze gids laat zien dat feng shui op alle aspecten van uw leven toegepast kan worden, waaronder uw woning, gezondheid, relatie, financiële situatie, werk en spirituele leven. Met de tips in dit boek kunt u de goede invloeden in uw leven versterken, zodat uw huis prettiger aanvoelt, uw dromen werkelijkheid kunnen worden en u een gelukkiger leven kunt leiden.

Wil je het boek lezen?De Feng shui-gids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Brown. Lezen De Feng shui-gids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN