Samen werken aan herstel!

Samen werken aan herstel! - Grace Verween | Fthsonline.com

...ig en kansrijk kunnen ontwikkelen en er sprake is van duurzame veiligheid en (waar nodig) herstel ... PDF Samen werken aan herstel - GGZ Friesland ... . Er bestaan heel wat theoretische boeken over herstel, herstelondersteunende zorg en krachtgericht werken. Ook zijn er verschillende herstelverhalen gepubliceerd 'Lees meer… Ook zijn er verschillende herstelverhalen gepubliceerd die heel inspirerend en hoopgevend kunnen zijn. Samen werken aan herstel. Heeft u psychische of psychiatrische problemen? Of zijn er problemen of stoornissen bij uw kind ... Fysiotherapie de Zwaluw | Samen werken aan herstel ... . Heeft u psychische of psychiatrische problemen? Of zijn er problemen of stoornissen bij uw kind geconstateerd? Bij MoleMann Suriname helpen wij u graag. Wie zijn wij? MoleMann Mental Health Suriname behandelt kinderen en volwassenen met psychische en psychiatrische problemen. Lister begeleidt mensen met psychiatrische en/of verslavingsproblemen. Deze begeleiding is herstelondersteunend. Samen werken aan herstel. Van ervaringen delen naar kennis overdragen. Vermaatschappelijking van de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) heeft geen kans van slagen als alleen de voorzieningen in die sector integreren in de samenleving. Samen werken aan herstel. Fysiotherapie De Zwaluw helpt je graag. Behandelingen. Afspraak maken. Waar kan ik je mee helpen? Fysiotherapie De Zwaluw helpt je graag beter voor je lijf te zorgen. Met een holistische benadering en met verschillende behandelingen. Voor vragen en a...

INFORMATIE

AUTEUR
Grace Verween
DIMENSIE
6,8 MB
BESTANDSNAAM
Samen werken aan herstel!.pdf

OMSCHRIJVING

Samen werken aan herstel! 1e druk is een boek van Grace Verween uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789462921771 Er bestaan heel wat theoretische boeken over herstel, herstelondersteunende zorg en krachtgericht werken. Ook zijn er verschillende herstelverhalen gepubliceerd die heel inspirerend en hoopgevend kunnen zijn. Maar er ontbrak nog een echt werkboek: een boek dat houvast en richting kan geven aan het individuele herstelproces. Herstellen doe je zelf, maar daarom niet alleen. Lotgenoten, familie, vrienden en hulpverleners kunnen zorgen voor een herstelondersteunend klimaat.Dat is net het opzet van Samen werken aan herstel! Het boek kan individueel of in groep gebruikt worden. Vanuit de kracht van peer support krijgen cliënten de kans om stil te staan bij het thema en van elkaar te leren. De hoop van de auteurs is dat de lezers van dit boek opnieuw in contact zullen komen met hun krachten en mogelijkheden en op zoek zullen gaan naar hun wensen, dromen en ambities.Wie herstelt ontdekt gaandeweg dat hij zelf expert is wat zijn eigen gezondheid betreft. Hij bouwt kennis van onschatbare waarde op over het leven met een psychische kwetsbaarheid; over omgaan met symptomen, psychiatrische behandeling, twijfels en angst. Hij leert wat hem helpt en wat niet. Samen werken aan herstel! biedt concrete tips aan voor ieders persoonlijke, maar ook gedeelde weg naar herstel. Het is een must have voor elke hulpverlener die op zoek is naar concrete handvatten om - samen met cliënten - op herstel te focussen.

Wil je het boek lezen?Samen werken aan herstel! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Grace Verween. Lezen Samen werken aan herstel! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN