Wegwijs - Het spel en de cijfers

Wegwijs - Het spel en de cijfers - Mar R. Flohil | Fthsonline.com

...et-financiële mensen Het spel en de cijfers maakt de hoofdlijnen van het ingewikkelde vakgebied van financieel management helder en toegankelijk voor niet-financiële mensen ... bol.com | Wegwijs artikelen kopen? Alle artikelen online ... . Het bedrijf moet investeren in productontwikkeling om voorop te blijven lopen, en alle mogelijkheden om dit te realiseren worden besproken. Financieel management voor niet-financiële mensen Het spel en de cijfers maakt de hoofdlijnen van het ingewikkelde vakgebied van financieel management helder en toegankelijk voor niet-financiële mensen. Het spel en de cijfers wegwijs in financieel management. Mar R. Flohil. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Paperback Nieuw vanaf € 22,95. Deze titel is ook verkrij ... Bureau ISBN - Het spel en de cijfers ... . Het spel en de cijfers wegwijs in financieel management. Mar R. Flohil. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Paperback Nieuw vanaf € 22,95. Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten. Zet op verlanglijst. Eén van de boeken uit de serie Wegwijs. Omschrijving. 'Wegwijs in financieel management' maakt het ingewikkelde vakgebied van financieel management helder en toegankelijk voor niet-financiële mensen. Niet alleen voor leidinggeven...

INFORMATIE

AUTEUR
Mar R. Flohil
DIMENSIE
11,62 MB
BESTANDSNAAM
Wegwijs - Het spel en de cijfers.pdf

OMSCHRIJVING

Als we drie miljoen euro willen investeren in personeel en innovatie, hoe staat het dan met onze liquiditeitspositie? Lopen we te veel risico als we een ruimer bedrijfspand aankopen om de groei op te vangen? Dit zijn kwesties waar managers voortdurend mee bezig zijn. Strategische en financiële beslissingenAan de hand van de ontwikkelingen bij een fictief bedrijf bespreekt de auteur allerlei strategische en financiële beslissingen, en de gevolgen ervan. Het bedrijf moet investeren in productontwikkeling om voorop te blijven lopen, en alle mogelijkheden om dit te realiseren worden besproken.Financieel management voor niet-financiële mensenHet spel en de cijfers maakt de hoofdlijnen van het ingewikkelde vakgebied van financieel management helder en toegankelijk voor niet-financiële mensen. Niet alleen voor leidinggevenden, maar voor iedereen die cijfers moet kunnen interpreteren, zoals leden van een ondernemingsraad en (startende) ondernemers, is dit een praktisch boek dat inzicht geeft in wat financiële cijfers wel én niet vertellen.

Wil je het boek lezen?Wegwijs - Het spel en de cijfers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mar R. Flohil. Lezen Wegwijs - Het spel en de cijfers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN