Secretaresse Assistent Wijzer - Wérken in plaats van e-mailen

Secretaresse Assistent Wijzer - Wérken in plaats van e-mailen - Marianne H.M. Smits | Fthsonline.com

...ief. Wij werken op volle kracht, ... Wérken in plaats van e-mailen n ... Publicatie - AVK ... .b • Boek • paperback. Samenvatting . ... We hebben immers heel veel manieren om met elkaar in contact te treden, nog meer plaatsen waar we onze digitale informatie kunnen vastleggen, om over de informele contacten maar niet te spreken. Wérken in plaats van e-mailen - Secretaresse Assistent Wijzer (boek, paperback, ISBN 9789462151895). Efficiënt én effectief. Dát is de manier waarop wij met e-mail z ... Secretaresse Assistent Wijzer - Wérken in plaats van e ... ... . Efficiënt én effectief. Dát is de manier waarop wij met e-mail zouden willen omgaan. Alleen dan inzetten wanneer e-mail het optimale hulpmiddel is. Maar doen we dat ook?Helderheid én... Secretaresse Assistent Wijzer - Werken in flow 1e druk is een boek van Peter Passenier uitgegeven bij Vakmedianet. ISBN 9789462155350 Iedereen kent wel van die dagen waarop alles vanzelf gaat. Waarop het werk je niet moe maakt, maar je juist energie geeft. Waarop het plotseling 17.00 uur is, terwijl je net nog hebt zitten lunchen. Efficiënt én effectief. Dát is de manier waarop wij met e-mail zouden willen omgaan. Alleen dan inzetten wanneer e-mail het optimale hulpmiddel is. Maar doen we dat ook? Helderheid én duidelijkheid. Dát is wat iedereen in ieder geval vraagt in de samenwerking met elkaar. En dat lijkt zo eenvoudig. Niets is minder waar. Juist helderheid en duidelijkheid is wat we niet hebben in de huidige ... Secretaresse Assistent Wijzer: Wérken in plaats van e-mailen | ISBN 9789462151895 di...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne H.M. Smits
DIMENSIE
9,70 MB
BESTANDSNAAM
Secretaresse Assistent Wijzer - Wérken in plaats van e-mailen.pdf

OMSCHRIJVING

Efficiënt én effectief. Dát is de manier waarop wij met e-mail zouden willen omgaan. Alleen dan inzetten wanneer e-mail het optimale hulpmiddel is. Maar doen we dat ook?Helderheid én duidelijkheid. Dát is wat iedereen in ieder geval vraagt in de samenwerking met elkaar.En dat lijkt zo eenvoudig. Niets is minder waar. Juist helderheid en duidelijkheid is wat we niet hebben in de huidige werkomgeving. We hebben immers heel veel manieren om met elkaar in contact te treden, nog meer plaatsen waar we onze digitale informatie kunnen vastleggen, om over de informele contacten maar niet te spreken.Deze Werkwijzer helpt je om:* elke dag,* bij elke activiteit,* de best toepasbare hulpmiddelen in te zetten.Hoe en wanneer je Outlook dan slim kunt gebruiken, daar staan we natuurlijk ook bij stil. Zo maken wij jouw werk slimmer, sneller én leuker!

Wil je het boek lezen?Secretaresse Assistent Wijzer - Wérken in plaats van e-mailen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne H.M. Smits. Lezen Secretaresse Assistent Wijzer - Wérken in plaats van e-mailen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN