De hemel boven Parijs

De hemel boven Parijs - Bregje Hofstede | Fthsonline.com

...erhalen van de Nederlandse literatuur van nu, en een betoverende entree van een jonge auteur ... Recensie: De hemel boven Parijs - Tessa Heitmeijer ... . Bregje Hofstede is een Nederlands journalist, columnist en schrijver.. Biografie. Hofstede studeerde kunstgeschiedenis en Frans in Utrecht, Parijs en Berlijn. Ze schrijft voor diverse kranten en tijdschriften en is correspondent Nieuw Feminisme bij online journalistiek platform De Correspondent.. Haar debuutroman De hemel boven Parijs is vertaald in het Duits en Deens. De hemel boven Parijs is het veelbelovende debuut van de jonge auteur Bregje Hofstede. Zij ... MIJN BOEKENKAST: Bregje Hofstede - De hemel boven Parijs ... . De hemel boven Parijs is het veelbelovende debuut van de jonge auteur Bregje Hofstede. Zij heeft zich met dit boek al genomineerd voor diverse literaire prijzen. Wat je noemt een vliegende start. En terecht. Het boek is vlot leesbaar, intelligent en intrigerend. Nauwelijks voorstelbaar dat de auteur nog maar zo jong is. De hemel boven Parijs Bregje Hofstede. roman . 2014, 223 pagina's. De comfortabele routine van Olivier, professor in de kunstgeschiedenis aan de Sorbonne, raakt ontwricht wanneer zijn baas hem vraagt om als mentor van een uitwisselingsstudente op te treden. De stugge Nederlandse ......

INFORMATIE

AUTEUR
Bregje Hofstede
DIMENSIE
10,39 MB
BESTANDSNAAM
De hemel boven Parijs.pdf

OMSCHRIJVING

De comfortabele routine van Olivier, professor in de kunstgeschiedenis aan de Sorbonne, raakt ontwricht wanneer zijn baas hem vraagt om als mentor van een uitwisselingsstudente op te treden. De stugge Nederlandse rakelt een geschiedenis op die Olivier had willen vergeten, maar die tegelijk het kostbaarste is dat hij bezit.Tegen beter weten in zoekt hij toenadering tot de studente, en geeft haar een advies dat hij zelf nooit heeft opgevolgd. Maar Fie heeft haar eigen leven. Zij worstelt met een onmogelijke keuze: streven naar het allerhoogste, en eraan kapot gaan - of nooit beginnen om niet te falen. Ze voert koppig verzet tegen haar eigen levensangst en daagt Olivier uit hetzelfde te doen.De hemel boven Parijs gaat over de leugens die wij voor onszelf bedenken om niet te hoeven doen wat we het meest verlangen. Bovendien is het een van de meest opvallende liefdesverhalen van de Nederlandse literatuur van nu, en een betoverende entree van een jonge auteur.

Wil je het boek lezen?De hemel boven Parijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bregje Hofstede. Lezen De hemel boven Parijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN