Kies 3 - Burgerschap - Leerwerkboek

Kies 3 - Burgerschap - Leerwerkboek - Sander Heebels | Fthsonline.com

...ich op het vak burgerschap. Het uitgangspunt is daarbij dat de leerling zich individueel kan ontwikkelen ... Kies 2 - Burgerschap - Leerwerkboek | 9789490998820 ... ... ... Kies 2 - Burgerschap - Leerwerkboek 1e druk is een boek uitgegeven bij Deviant, Uitgeverij. ISBN 9789490998820 De methode Kies 2 bestaat uit een leerwerkboek en een digitaal oefen- en toetsprogramma. De methode is ontwikkeld voor leerlingen in niveau 2 van het mbo.De methode Kies 2 richt zich op het vak burgerschap. Kies 4 - Burgerschap - Leerwerkboek 1e druk is een boek van Menno Beekhuizen uitgegeven bij Deviant, Ui ... Vind leerwerkboek burgerschap op Marktplaats - juni 2020 ... . Kies 4 - Burgerschap - Leerwerkboek 1e druk is een boek van Menno Beekhuizen uitgegeven bij Deviant, Uitgeverij. ISBN 9789491699719 De methode Kies 4 bestaat uit een leerwerkboek en een digitaal oefen- en toetsprogramma. De methode is ontwikkeld voor leerlingen in niveau 4 van het mbo en richt zich op het vak burgerschap. Koop NU Burgerschap 3/4 leerwerkboek (9789001878566) je van Zwart, H. Dit artikel, , bestaat (deels) uit een online licentie.Vaak is het nodig om dit te koppelen aan het schoolaccount. Koop NU Burgerschap 3/4 leerwerkboek van Zwart, H. met ISBN 9789001878566. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Kies 3 leerwerkboek burgerschap. Sander Heebels, Menno Beekhuizen, Petri Benschop, Anne-Marie Brunen, Marieke Strik, Hanneke Schottert ... De kern van volwaardig burgerschap! NU Burgerschap is een complete en flexibele methode burgerschap voor het mbo. De methode bestaat per niveau uit een leerwerkboek en een digitale leeromgeving, NU Burgerschap online. NU Burgerschap is voor de mbo niveaus 1/ 2 en 3/4. De kern van volwaardig burgerschap! NU Burgerschap is een complete en flexibele methode burgerschap voor het mbo. De methode bestaat per niveau uit een leerwerkboek en een digitale leeromgeving, NU Burgerschap online. NU Burgerschap is voor de mbo niveaus 1/ 2 en 3/4. Vergelijken - Kies 2 - Burgerschap - Leerwerkboek, leerwerkboek burgerschap (Deviant, Uitgeverij) (2013) ISBN: 9789490998820 - De methode Kies 2 bestaat uit een leerwerkboek en een digitaal oefen- en toetsprogramma. De methode is ontwikkeld voor… Tweedehands Aangeboden: €11 Kies 3 - Burgerschap - Leerwerkboek 9789491699559 op Boekendeals.com...

INFORMATIE

AUTEUR
Sander Heebels
DIMENSIE
8,64 MB
BESTANDSNAAM
Kies 3 - Burgerschap - Leerwerkboek.pdf

OMSCHRIJVING

Kies 3 - Burgerschap - Leerwerkboek 1e druk is een boek van Sander Heebels uitgegeven bij Deviant, Uitgeverij. ISBN 9789491699559 De methode Kies 3 bestaat uit een leerwerkboek en een digitaal oefen- en toetsprogramma. De methode is ontwikkeld voor leerlingen in niveau 3 van het mbo. De methode Kies 3 richt zich op het vak burgerschap. Het uitgangspunt is daarbij dat de leerling zich individueel kan ontwikkelen en dat het leerklimaat binnen en buiten de school wordt verbeterd. Alle beschreven kennisonderdelen van het vak burgerschap zijn in de methode opgenomen en vertaald naar de belevingswereld van de leerling. De werkvorm is praktisch en activerend. Leerlingen doen kennis op zonder grote hoeveelheden tekst te hoeven verwerken.Het leerwerkboek bestaat uit zes thema’s. In deze thema's komen de dimensies van het vak burgerschap geïntegreerd aan bod:1. De samenleving2. Omgaan met elkaar3. De rechtstaat4. Inspraak5. Werk6. LeefstijlElke thema is op dezelfde wijze opgebouwd:- een startopdracht waarin de leerling vanuit zijn eigen ervaringen kennismaakt met het thema;- vijf lessen waarin de leerling theorieblokken leest, voorbeelden bekijkt en opdrachten maakt;- een verwerkingsles met opdrachten over het gehele thema;- een overzicht van de begrippen uit het thema;- een afsluitende les waarin de leerling een keuzeopdracht maakt.In elk van de thema’s wordt actief meedenken en het delen van ervaringen gestimuleerd. Leerlingen oefenen in afwisselende werkvormen met het verzamelen van informatie, argumenteren en het uitdrukken van hun eigen mening. Het taalgebruik is helder en duidelijk, waardoor leerlingen niet op hun leesvaardigheid worden afgerekend.

Wil je het boek lezen?Kies 3 - Burgerschap - Leerwerkboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sander Heebels. Lezen Kies 3 - Burgerschap - Leerwerkboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN