Anatomie van de vrede

Anatomie van de vrede - The Arbinger Institute | Fthsonline.com

...jdpunten of zelfs oorlogen - de kern en de oplossing zijn steeds hetzelfde ... PDF ARBINGER anatomie-vrede-SPECIAL-WT HR.indd 1 28-11-17 09:37 ... ... Anatomie van de vrede direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij managementboeken-kopen.nl. Onderdeel van Boeken.com 'Anatomie van de vrede lijkt gewoon een heel mooi en onderhou­dend verhaal, maar zodra de essentie ervan doordringt, ontvouwt zich een ongekend krachtig instrumentarium voor het oplossen van alle conflicten tussen mensen van welke aard en omvang dan ook.' Arno Lelieveld, bestuurder van TriviumLindenhof/Enver, Jeugd- en opvoedh ... bol.com | Anatomie van de vrede, The Arbinger Institute ... ... .' Arno Lelieveld, bestuurder van TriviumLindenhof/Enver, Jeugd- en opvoedhulpAnatomie van d Anatomie van de vrede geeft inzicht in de oorzaak en de oplossing van een conflict. Alle conflicten - relatieproblemen, juridische strijdpunten, zelfs oorlogen - komen voort uit de ontkenning van het zelf. Pas als we dit inzien en weer volledige zelfwaardering bereiken, kunnen we vrede sluiten met onszelf en met anderen. 'Anatomie van de vrede' geeft inzicht in de oorzaak van een conflict. Of het nu gaat om relatieproblemen, juridische strijdpunten of zelfs oorlogen - de kern en de oplossing zijn steeds hetzelfde: eerst inzien dat het conflict voortkomt uit ontkenning van het 'zelf'. Pas na volledige zelfwaardering kunt u vrede met uzelf en anderen ... Anatomie van de vrede geeft inzicht in de oorzaak en de oplossing van een conflict. Alle conflicten - relatieproblemen, juridische strijdpunten, zelfs oorlogen - komen voort uit de ontkenning van het zelf. Pas als we dit inzien en weer volledige zelfwaardering bereiken, kunnen we vrede sluiten met onszelf en met anderen. Dit boek biedt de theorie aan als een vertelling, met veel dialoog ... Anatomie van de vrede geeft inzicht in de oorzaak en de oplossing van een conflict. Alle conflicten - relatieproblemen, juridische strijdpunten, zelfs oorlogen - komen voort uit de ontkenning van het zelf. Pas als we dit inzien en weer volledige zelfwaardering bereiken, kunnen we vrede sluiten met onszelf en met anderen. Anatomie van de vrede geeft inzicht in de oorzaak en de oplossing van een conflict. Alle conflicten relatieproblemen, juridische strijdpunten, zelfs oorlog...

INFORMATIE

AUTEUR
The Arbinger Institute
DIMENSIE
12,18 MB
BESTANDSNAAM
Anatomie van de vrede.pdf

OMSCHRIJVING

Vertelling over hoe we conflicten kunnen oplossen. Theoretisch onderbouwd en makkelijk te lezenAnatomie van de vrede geeft inzicht in de oorzaak en de oplossing van een conflict. Alle conflicten – relatieproblemen, juridische strijdpunten, zelfs oorlogen – komen voort uit de ontkenning van het zelf. Pas als we dit inzien en weer volledige zelfwaardering bereiken, kunnen we vrede sluiten met onszelf en met anderen. Dit boek biedt de theorie aan als een vertelling, met veel dialoog. Zo worden de waardevolle ideeën heel toegankelijk.

Wil je het boek lezen?Anatomie van de vrede in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur The Arbinger Institute. Lezen Anatomie van de vrede Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN