De wilden 3 - Een familiereünie

De wilden 3 - Een familiereünie - Sabri Louatah | Fthsonline.com

...erij Luitingh-Sijthoff, [2017]. - 382 pagina's ... Familierestaurant De Wildebras - Genieten voor ouders èn ... ... . - (De wilden ; 2e boek) Vert. van de oorspr. boekuitgave Les sauvages. T. 3. - Paris : Flammarion ; Paris : Versilio, 2013. Daisy-rom bij Passend Lezen. Een ... Een familiereünie van Sabri Louatah is het laatste deel van het familie-epos De wilden: een politieke thriller over een verscheurde familie in een verscheurd land. Eerder verschenen in deze serie De Franse bruiloft en Broers, vija De terrorist, Nazir Nerrouche, die verantwoordelijk is voor de aanslag op de presidentskandidaat is nog steeds op vrije voeten. Hoe kan dat, terwijl er door zoveel eenheden ... Een familiereünie | Bibliotheek Menen ... . Hoe kan dat, terwijl er door zoveel eenheden op hem wordt gejaagd? Reiken zijn connecties tot in de hoogste regeringskringen? Ondertussen is de druk op de familie Nerrouche toegenomen en de broer van Nazir, Fouad, eerder de […] Een familiereünie van Sabri Louatah is het laatste deel van het familie-epos De wilden: een politieke thriller over een verscheurde familie in een verscheurd land.Eerder verschenen in deze serie De Franse bruiloft en Broers, vijanden. € 22,99 Een familiereünie. Frans (Les sauvages IV, 2016), Luitingh-Sijthoff, € 22,99. Deel 3 uit Louatahs lopende reeks De Wilden, die Frankrijk in verkiezingstijd als decor heeft. De reeks is opgehangen aan twee alles overschaduwende, maar in elk geval in dit deel spaarzaam aan het woord komende personages: ... Een familiereünie is het derde en laatste deel van de meeslepende serie De wilden.; Door Sabri Louatah Nazir Nerrouche, de terrorist die verantwoordelijk is voor de aanslag op de presidentskandidaat, is nog steeds op vrije voeten, terwijl er door zoveel eenheden op hem wordt gejaagd. De wilden 3 - Een familiereünie De Franse bruiloft van Sabri Louatah is een meeslepende familiegeschiedenis en politieke thriller in een. Het is het eerste deel van een serie. Een aanrader voor lezers van Stieg Larsson, Herman Ko... Een familiereünie (De wilden (3)) (Dutch Edition) [Louatah, Sabri] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Een familiereünie (De wilde...

INFORMATIE

AUTEUR
Sabri Louatah
DIMENSIE
4,91 MB
BESTANDSNAAM
De wilden 3 - Een familiereünie.pdf

OMSCHRIJVING

Een familiereünie van Sabri Louatah is het laatste deel van het familie-epos De wilden: een politieke thriller over een verscheurde familie in een verscheurd land. Eerder verschenen in deze serie De Franse bruiloft en Broers, vijanden.De Franse bruiloft van Sabri Louatah is een meeslepende familiegeschiedenis en politieke thriller in een. Het is het eerste deel van een serie. Een aanrader voor lezers van Stieg Larsson, Herman Koch en literaire series als van Elena Ferrante.Een zaterdag in mei. Frankrijk is in de greep van de aanstaande presidentsverkiezingen. Het wordt er een van historisch belang: de eerste kandidaat van Algerijnse komaf staat aan kop in de peilingen en de winst kan hem niet meer ontgaan. Die dag staat voor de familie Nerrouche in het teken van de bruiloft van neef Slim. Zoals altijd voorafgaand aan een huwelijk is er stress: is alles geregeld, blijft het weer goed, kan oma zitten, wat draagt de schoonfamilie? Er wordt gehaast, geruzied en begroet.Alleen de jonge Krim is er met zijn hoofd niet bij. Hij is getuige van de bruidegom, maar hij loopt de feestlocatie voortdurend in en uit. Krim is bevangen door een onrust die niemand begrijpt. Binnen een paar uur zullen de toekomst van een land en de toekomst van een familie op ongekende wijze botsen, en zal de wereld er voor altijd anders uitzien.

Wil je het boek lezen?De wilden 3 - Een familiereünie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sabri Louatah. Lezen De wilden 3 - Een familiereünie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN