Secretaresse Assistent Wijzer - De managementassistent en NLP

Secretaresse Assistent Wijzer - De managementassistent en NLP - Kristine Ates | Fthsonline.com

...ht hebt in de manier waarop communicatiepatronen werken, kun je je communicatie en persoonlijke effectiviteit optimaliseren ... Boeken voor de Notarieel Secretaresse vind je op Nationale ... ... . Meer Omschrijving Managementassistent en NLP. Na deze training. Weet jij waarom mensen doen wat ze doen, denken wat ze denken en voelen wat ze voelen. Pas je vaardigheden toe om je eigen gedachten, gedrag en gevoel positief te kunnen veranderen. Zet jij verschillende communicatiestijlen en tools flexibel in. De managementassistent en NLP . Financien voor managementondersteuners. ... Secretaresse assistent wijzer Spelling en taa ... Boek: De managementassistent en NLP - Geschreven door ... ... . De managementassistent en NLP . Financien voor managementondersteuners. ... Secretaresse assistent wijzer Spelling en taaltips . Wat willen ze nou eigenlijk? Werken aan werkgeluk . Werken in flow ... De ballade van slangen en zangvogels Broederband 8 ... 9-feb-2018 - In dit bord geef ik u een beter beeld van mijn eigenschappen en de dingen die ik belangrijk vind die terug moeten komen in je stage. . Bekijk meer ideeën over Secretaresse, Gezegden over het leven, Teksten. Voor boeken altijd eerst naar De Slegte. Inloggen. Gebruikersnaam * Wachtwoord ... Secretaresse Assistent Wijzer. Assertiviteit. Bekijk exemplaren. Paperback. Spelling en ... Personal branding! Bekijk exemplaren. Paperback. Secretaresse assistent wijzer . Bekijk exemplaren. Paperback. De managementassistent en NLP. Bekijk exemplaren. Paperback ... De managementassistent en NLP . Financien voor managementondersteuners. ... Secretaresse assistent wijzer Spelling en taaltips . Wat willen ze nou eigenlijk? ... Uitgevers Vakmedianet. Top 33. De ballade van slangen en zangvogels Broederband 8 - De terugkeer van de Temujai De heren van de tijd Façade Van In Episode 3 Lied voor de vermisten ... Secretaresse Assistent Wijzer. Aan de slag met heldere taal Assertiviteit. Assertiviteit Betrouwbare en veilige ... Creatief zakelijk schrijven. Creatief zakelijk schrijven De managementassistent en NLP . Financien voor managementondersteuners. Financien voor managementondersteuners Hospitality . Internationale correspondentiewijzer ......

INFORMATIE

AUTEUR
Kristine Ates
DIMENSIE
9,54 MB
BESTANDSNAAM
Secretaresse Assistent Wijzer - De managementassistent en NLP.pdf

OMSCHRIJVING

Secretaresse Assistent Wijzer - De managementassistent en NLP 1e druk is een boek van Kristine Ates uitgegeven bij Vakmedianet. ISBN 9789462154223 Je kunt alles bereiken als je leert hoe je je eigen invloed kunt inzetten. Wanneer je je bewust bent van jezelf en inzicht hebt in de manier waaropcommunicatiepatronen werken, kun je je communicatie en persoonlijke effectiviteit optimaliseren. Je kunt flexibel met situaties omgaan en plezier ervaren. In dit boek lees je hoe de NLP-methode je hierbij kan helpen. NLP staat voor Neuro Lingu stisch Programmeren en geeft inzicht in hoe en waarom mensen doen wat ze doen. Voor jou als managementassistent is het handig om te weten hoe iemand anders in elkaar zit. Met dat inzicht ben je beter in staat om aan te sluiten op die ander. Hierdoor verbetert de samenwerking en kun je je gezamenlijke doelen makkelijker bereiken. Veelleesplezier en wie weet ontmoet ik je op de 3-daagse training De Management Assistent en NLP!

Wil je het boek lezen?Secretaresse Assistent Wijzer - De managementassistent en NLP in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kristine Ates. Lezen Secretaresse Assistent Wijzer - De managementassistent en NLP Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN