Het Nederlands Steendrukmuseum

Het Nederlands Steendrukmuseum - A.J. Vervoorn | Fthsonline.com

...arte welkom om zelf alle historische, artistieke en technische aspecten van het steendrukken te komen ontdekken ... Nederlands Steendrukmuseum | izi.TRAVEL ... . Het Nederlands Steendrukmuseum in de plaats Valkenswaard in de provincie Noord-Brabant toont de uitvinding, de techniek, de uitingen en het maatschappelijk belang van het in 1798 door Alois Senefelder uitgevonden steendruk- of lithografie-vlakdrukprocedé.De in het museum opgestelde steendrukpersen, waaronder een exacte replica van de stangenpers van Senefelder en enkele steendruksnelpersen ... NEDERLANDS STEENDRUKMUSEUM Valkenswaard - Oranje Nassaustraat 8 C, 5554 AG Valkenswaard - Beoordeling van 4 ... Nederlands Steendrukmuseum Valkenswaard - DagjeWeg.NL ... ... NEDERLANDS STEENDRUKMUSEUM Valkenswaard - Oranje Nassaustraat 8 C, 5554 AG Valkenswaard - Beoordeling van 4.8 op basis van 32 recensies 'Een prachtig... deviant practice 2018-19. creator doctus; deviant practice 2016-17 Nederlands Steendruk...

INFORMATIE

AUTEUR
A.J. Vervoorn
DIMENSIE
7,92 MB
BESTANDSNAAM
Het Nederlands Steendrukmuseum.pdf

OMSCHRIJVING

luxe grootformaat koffietafelboek, hard cover, 160 pagina¿s, 24 x 32 cm en heel veel beeldmateriaal. over o.a. de ontdekking van de steendruk door Aloys Senevelder in 1796, de geschiedenis van de Steendruk in Nederland en de rest van de wereld en vele toepassingen van steendruk in het dagelijkse leven zoals kalenders, landkaarten, affiches, blikverpakkingen en sigarenbandjes.

Wil je het boek lezen?Het Nederlands Steendrukmuseum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J. Vervoorn. Lezen Het Nederlands Steendrukmuseum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN