Het laatste gouden jaar

Het laatste gouden jaar - Florian Illies | Fthsonline.com

...s van de bestseller 1913 was Illies nog niet uitverteld ... Boogsy e-book prijsvergelijker - Het laatste gouden jaar ... ... . Er was simpelweg te veel bronnenmateriaal. Het laatste gouden jaar | ISBN 9789045039107 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een ongewone verzameling anekdotes die samen het jaar 1913, het laatste jaar dat alles nog 'gewoon' was voordat WO I uitbrak, beschrijven. Van bijna elke dag van het jaar wordt verteld wat diverse beroemde kunstenaars, schrijvers en geleerden op die dag deden, soms waren dat belangrijke dingen, soms trivialiteiten. Bekijk hier de aflevering waarin '1913, het laatste g ... Het laatste gouden jaar - NRC Webwinkel ... . Bekijk hier de aflevering waarin '1913, het laatste gouden jaar van de twintigste eeuw' werd besproken: 1913 vormde het laatste gloriejaar van Europa voordat de oude wereldorde instortte. In 1913 werden in de literatuur, de kunst en de muziek de extremen opgezocht alsof er geen morgen was....

INFORMATIE

AUTEUR
Florian Illies
DIMENSIE
10,59 MB
BESTANDSNAAM
Het laatste gouden jaar.pdf

OMSCHRIJVING

Vol humor en elegantie beschrijft Florian Illies in Het laatste gouden jaar verhalen uit het jaar 1913. Na het succes van de bestseller 1913 was Illies nog niet uitverteld. Er was simpelweg te veel bronnenmateriaal. Opnieuw dook hij in de geschiedenis en verzamelde nieuwe verrassende, vermakelijke en opmerkelijke momenten uit dit sleuteljaar: Marcel Proust wordt verliefd op zijn chauffeur, Ernest Hemingway begint zijn amateurcarrière als bokser en een Russische prinses verlaat haar familie voor de legendarische Raspoetin, om vervolgens de eerste vrouwelijke militaire piloot in de geschiedenis te worden.

Wil je het boek lezen?Het laatste gouden jaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Florian Illies. Lezen Het laatste gouden jaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN