Ierland

Ierland - Dolf de Vries | Fthsonline.com

...schrijving met Ierland bezienswaardigheden en tips langs de route ... Fly-drive Hello Ireland | Kras ... . Bezienswaardigheden Ierland: de hoogtepunten. Zeg Ierland, en je denkt aan gezellige pubs waar folkmuziek wordt gespeeld en menig pint Guinness wordt weggeslobberd. Maar Ierland is méér. Denk aan overweldigende landschappen, authentieke dorpjes en stranden op afgelegen plekken. Onze top tien bezienswaardigheden Ierland. Blijf op de hoogte van de veiligheidssituatie. Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken.Maak Ierland favorie ... Bezienswaardigheden | Echt Ierland ... . Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken.Maak Ierland favoriet, dan ontvangt u een pushbericht als het reisadvies verandert. Met de app heeft u ook alle contactgegevens van Buitenlandse Zaken en lokale hulpdiensten bij de hand, plus informatie over wat te doen in geval van nood, zoals ziekenhuisopname of verlies van uw paspoort. Ierland kan verwijzen naar: . Ierland (eiland) - een eiland Ierland (land) - een land op datzelfde eiland (de Ierse Republiek) Geografie van Ierland - geografische en geologische achtergrond van het gehele eiland; Heerlijkheid Ierland - een historisch land dat bestond van 1171-1541; Koninkrijk Ierland - een historisch land dat bestond van 1541-1801; Ierse Republiek - een onafhankelijke staat ... Coronamaatregelen Ierland Zijn vakanties in Ierland al (beperkt) mogelijk? Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn er maatregelen van kracht om verspreiding van het virus te voorkomen. Welke maatregelen gelden er nu en is het al mogelijk om in Ierland op vakantie te gaan? Ierland is echter niet alleen een avontuurlijke bestemming dankzij de onwerkelijk mooie natuur. Het land staat ook bekend om zijn mysterieuze en sfeervolle geschiedenis, die ook vandaag de dag nog overal terug te zien is. Her en der in het landscha...

INFORMATIE

AUTEUR
Dolf de Vries
DIMENSIE
12,23 MB
BESTANDSNAAM
Ierland.pdf

OMSCHRIJVING

Schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries komt al sinds 1962 jaarlijks in Ierland en heeft er tien jaar een huis gehad. In Ierland neemt hij u mee naar dit voor hem zo dierbare land. Hij verhaalt over de mensen die hij ontmoet en over de koop van het huis, maar ook over de Red Cross in County Wicklow; over de St. Stephen?s Green in Dublin; over de Ceide Fields in County Mayo en over de Crown Saloon in Belfast. Dit boek is een feest voor wie dit land wil bezoeken, wie er al eens is geweest en wie gewoon thuis iets te weten wil komen over Ierland. Van Ierland zijn meer dan 16.000 exemplaren verkocht.

Wil je het boek lezen?Ierland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dolf de Vries. Lezen Ierland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN