Kairos

Kairos - Joke J. Hermsen | Fthsonline.com

...ject- en planontwikkeling voor de groep in België, maar opereert uiteraard in nauwe samenwerking ten behoeve van de drie aannemingsbedrijven ... Home - Kairos ... . Kairos Risk Management staat voor een nieuwe manier van risicomanagement, die ondersteunend is aan het scheppen van nieuwe kansen binnen organisaties. Kairos verwijst naar de Griekse mythe, die verhaalt over het jongste goddelijke kind van oppergod Zeus. Kairos is de god van de gelegenheid, het juiste moment om iets voor elkaar te krijgen. Kairos was de Griekse god van de gelegenheid en stond voor het beslissende moment waarop er gehandeld moest worden in een bepaalde situatie ... Kairos (mythologie) - Wikipedia ... . Kairos was de Griekse god van de gelegenheid en stond voor het beslissende moment waarop er gehandeld moest worden in een bepaalde situatie. Hij was een zoon van Okeanos en de broer van Nike. Hij wordt afgebeeld met een weegschaal in de hand die hij in evenwicht houdt. "Kairos is a word with layers of meaning," says Eric Charles White, author of "Kairos: A Journal for Teachers of Writing in Webbed Environments." White explains: "Most usually, it is defined in terms of its classical Greek courtroom nuances: winning an argument requires a deft combination of creating and recognizing the right time and right place for making the argument in the first place. Kairos is een dagboek en agenda in één. Tijdloos. Voor iedereen in een ongewilde levenspauze. Door burn-out, ziekte of ander verdriet. Kairos vraagt hoe het écht met je gaat. Geen doe-boek, maar een voel-boek. Geef je op voor onze coverworkshop of bestel het Boek met Ruimte voor Jezelf in onze webshop. In eigen atelier op fijne locatie onder professionele begeleiding werken aan uw hulpvraag, die van uw kind, partner of ouder. Niet alleen door er over te praten, maar juist door te doen: tekenen, schilderen en boetseren. Zo wordt zichtbaar wat er speelt en kan er direct geoefend worden. Dit kan bij Kairos kunstzinnige therapie....

INFORMATIE

AUTEUR
Joke J. Hermsen
DIMENSIE
8,97 MB
BESTANDSNAAM
Kairos.pdf

OMSCHRIJVING

In Stil de tijd noemde Joke J. Hermsen stilte, rust, traagheid en verveling voorwaarden voor werkelijke creativiteit en helder nadenken. Zij pleitte voor niets minder dan een langzame toekomst. Maar wat gebeurt er na de rust? Welke nieuwe denkrichting moet er gekozen worden opdat er werkelijk iets verandert en er niet alleen een rustiger, maar ook een duurzamer en evenwichtiger samenleving ontstaat? Daarover gaat deze nieuwe filosofische bundel, een noodzakelijke opvolger.

Wil je het boek lezen?Kairos in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke J. Hermsen. Lezen Kairos Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN