De brief in Berlijn

De brief in Berlijn - Ian McEwan | Fthsonline.com

...loert west en vice versa. De brief in Berlijn en Zwarte honden spelen zich beide af tijdens de Koude Oorlog ... De brief in Berlijn midprice - Ian McEwan - (ISBN ... ... . McEwan verweeft spionage, liefde, politiek en menselijke wreedheden met elkaar tot spannende verhalen die je ademloos achterlaten. Reviews. Schrijf een review. Nog geen reviews. Productspecificaties. De brief in Berlijn is een fascinerende, beklemmende roman die zich afspeelt in het Berlijn van na de Tweede Wereldoorlog, dat verdeeld is in een Amerikaanse, Britse, Russische en Franse sector. De Muur is nog niet gebouwd, de Koude Oorlog is in volle gang. Oost beloert west en vice versa. De brief ... bol.com | De brief in Berlijn ; zwarte honden, Ian McEwan ... ... . De Muur is nog niet gebouwd, de Koude Oorlog is in volle gang. Oost beloert west en vice versa. De brief in Berlijn is een fascinerende, beklemmende roman die zich afspeelt in het Berlijn van na de Tweede Wereldoorlog, dat verdeeld is in een Amerikaanse, Britse, Russische en Franse sector. De Muur is nog niet gebouwd, de Koude Oorlog is in volle gang. Oost beloert west en vice versa. Lees meer ... De brief in Berlijn is een fascinerende, beklemmende roman die zich afspeelt in het Berlijn van na de Tweede Wereldoorlog, dat verdeeld is in een Amerikaanse, Britse, Russische en Franse sector. De Muur is nog niet gebouwd, de Koude Oorlog is in volle gang. Oost beloert west en vice versa. De brief in Berlijn speelt zich af in 1955. Een jonge, onervaren Britse technicus arriveert in Berlijn, waar hij verwikkeld raakt in een spionagezaak. Zijn leven staat op het punt een gruwelijke wending te nemen die hij nooit had kunnen voorzien. Over de dwarsligger® De dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat. De brief in Berlijn direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Voor de kleinere portemonnee zal De Harmonie alle titels van McEwan nu ook in aantrekkelijk geprijsde, handzame en modern vormgegeven edities gaan brengen. Februari 2014 verschijnen de eerste twee. In De brief in Berlijn raakt een jonge, onervaren technicus van de CIA verwikkeld in een spionagezaak en ontmoet tegelijkertijd een mooie gescheiden Duitse die hem de liefde leert kennen. In de strenge winter van 1955 arriveert een jonge, onervaren Britse technicus in dienst van de CIA in Berlijn, waar hij verwikkeld raakt in een steeds ingewikkelder spionagezaak. Tegelijkertijd ontmoet hij een mooie, gescheiden Duitse vrouw, die hem de li Afbeelding van De brief in Berlijn Hardcover met EAN 9789061699002 bekijk meer afbeeldingen op wehkamp.nl → Beste koop: € 22,90 bij ... De brief in Berlijn is een fascinerende, beklemmende roman die zich afspeelt in het Berlijn van na de Tweede Wereldoorlog, dat verdeeld is in een Amerikaanse, Britse, Russische en Franse sector. De Muur is nog niet gebou...

INFORMATIE

AUTEUR
Ian McEwan
DIMENSIE
7,8 MB
BESTANDSNAAM
De brief in Berlijn.pdf

OMSCHRIJVING

In de strenge winter van 1955 arriveert een jonge, onervaren Britse technicus in Berlijn, waar hij verwikkeld raakt in steeds onverwachtere niveaus van elektronische spionage. Tegelijkertijd ontmoet hij een mooie, gescheiden Duitse vrouw, die hem de liefde leert kennen. Volledig in de ban van deze twee geheime werelden voelt hij dat zijn leven op het punt staat een heel andere wending te nemen. Maar de gruwelijke manier waarop dat zal gebeuren, kan hij onmogelijk voorzien.De brief in Berlijn is een fascinerende, beklemmende roman die zich afspeelt in het Berlijn van na de Tweede Wereldoorlog, dat verdeeld is in een Amerikaanse, een Britse, een Russische en een Franse sector. De Muur is nog niet gebouwd, de Koude Oorlog is in volle gang. Oost beloert west en vice versa.

Wil je het boek lezen?De brief in Berlijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ian McEwan. Lezen De brief in Berlijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN