Dyslexie : een complex taalprobleem

Dyslexie : een complex taalprobleem - Tom Braams | Fthsonline.com

...al ... Een samenvatting van het boek Dyslexie een complex taalprobleem van Tom Braams ... Tom Braams Dyslexie - bibliotheek.nl ... . Het gaat om de hoofdstukken 1 t/m 5. Als je de lerarenopleiding Nederlands aan het Windesheim volgt dan is dit alle tentamenstof. Hoofdstuk 6-8 = geen tentamenstof. dyslexie complex taalprobleem dyslexieprotocol Samenvatting. De laatste 10 jaar is dyslexie een belangrijk aandachtspunt geworden zowel op basisscholen als op middelbare scholen in Nederland. Dat is niet zonder reden. Get this from a library! Dyslexie : een complex taalprobl ... Handboek dyslexie door Tom Braams (Boek) - Managementboek.nl ... . Dat is niet zonder reden. Get this from a library! Dyslexie : een complex taalprobleem. [Tom Braams] -- Informatie over dyslexie, een probleem met lezen en spellen, en over de signalering, diagnostiek en behandeling bij kinderen en volwassenen. Dyslexie : een complex taalprobleem T. Braams. 0. Verschenen in 2015 bij Boom. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Non-fictie Topics 0 Genre Gezondheid & Psychologie Aantal pagina's 159 Uitgeverij Boom Laatste editie 30 september 2015 ISBN 9789053527191 + Boekinformatie wijzigen. Ook dyslexie-expert Tom Braams ziet dyslexie als een complex taalprobleem. Nog geen commentaren. Geef een reactie Reactie annuleren. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Tom Braams (1959) is onderwijspsycholoog, opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam. Hij publiceerde veel over lezen, spellen en rekenen, waaronder Dyslexie, een complex taalprobleem (1996, 2002, 2014), Dyslectische kinderen leren lezen (met Anneke Smits) en De gelukkige rekenklas (met Marisca Milikowski). Dyslexie: een complex taalprobleem Tom Braams • Boek • paperback. Samenvatting . niet beschikbaar . Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat: 126mm x 200mm Aantal pagina's: Niet bekend Uitgeverij: Niet bekend ... Tom Braams: Dyslexie : een complex taalprobleem Dit boek is geschreven voor leerkrachten in het basisonderwijs. Het is heel toegankelijk geschreven. Ouders kunnen er veel aan hebben om dit boek te lezen. Je krijgt er een beter idee door wat scholen kunnen doen voor een dyslectisch kind. Je weet dus ook beter wat je wel en niet van een school ......

INFORMATIE

AUTEUR
Tom Braams
DIMENSIE
11,4 MB
BESTANDSNAAM
Dyslexie : een complex taalprobleem.pdf

OMSCHRIJVING

Dyslexie : een complex taalprobleem 4e druk is een boek van Tom Braams uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789053527191 Dyslexie is een complex taalprobleem: het uit zich niet alleen bij het leren lezen en spellen, maar bij allerlei vaardigheden waarbij taal een belangrijke rol speelt. Dyslexie wordt vrijwel altijd vergezeld door spanningen, faalangst en een verlies van zelfvertrouwen.In Dyslexie: een complex taalprobleem wordt dit leerprobleem toegankelijk gemaakt. De bestaande wetenschappelijke kennis over dyslexie wordt uitgelegd en daar naast wordt er uitgebreid ingegaan op de diagnostiek, de pedagogische begeleiding en behandeling. Naast voorbeelden uit de praktijk wordt er ook veel aandacht besteed aan vroege signalering en behandeling van lees- en spellingproblemen en aan hoe het onderwijs rekening kan houden met de dyslectici en hun problemen.

Wil je het boek lezen?Dyslexie : een complex taalprobleem in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tom Braams. Lezen Dyslexie : een complex taalprobleem Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN