Kardinaal Basil Hume

Kardinaal Basil Hume - Gertrude Feick | Fthsonline.com

...nig, humoristisch, zijn maar enkele woorden om zijn buitengewone persoonlijkhei ... Kardinaal Basil Hume | Gertrude Feick | Een pelgrim die ... ... ... Bestel Kardinaal Basil Hume van Gertrude Feick. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Mocht er in kerkelijke kringen zoiets bestaan als een x-factor, dan zou er over kardinaal Basil Hume een grote unanimiteit bestaan. De woorden van deze vroegere abt van abdij Ampleforth later aartsbisschop in Westminster, vinden twintig jaar na zijn dood nog altijd hun weg naar h … Mocht er in kerkelijke kringen zoiets bestaan als een x-factor, dan zou er over kardinaal Basil Hume een grote unanimiteit bestaan. De woorden van deze vroegere abt van abdij Ampleforth later aartsbisschop in ... Kardinaal Basil Hume - Divers - Boeken - Carmelitana ... . De woorden van deze vroegere abt van abdij Ampleforth later aartsbisschop in Westminster, vinden twintig jaar na zijn dood nog altijd hun weg naar het hart van wie ze tot zich neemt. Veelzijdig, diepzinnig, humoristisch, zijn maar enkele woorden om zijn ... The Funeral Mass of HE Cardinal George Basil Hume OBE which took place on 25th June 1999 at Westminster Cathedral and was broadcast live. Recorded off air onto VHS, so apologies for the poor quality. Mocht er in kerkelijke kringen zoiets bestaan als een x-factor, dan zou er grote unanimiteit over bestaan dat kardinaal Basil Hume die had. De woorden van deze vroegere abt van abdij Ampleforth, later aartsbisschop in Westminster, vinden twintig jaar na zijn dood nog altijd hun weg naar het hart van wie ze tot zich neemt. Mocht er in kerkelijke kringen zoiets bestaan als een x-factor, dan zou er over kardinaal Basil Hume een grote unanimiteit bestaan. De woorden van deze vroegere abt van abdij Ampleforth later aartsbisschop in Westminster, vinden twintig jaar na zijn dood nog altijd hun weg naar het hart van wie ze tot zich neemt. Veelzijdig, diepzinnig, humoristisch, zijn maar enkele woorden om zijn ... Mocht er in kerkelijke kringen zoiets bestaan als een x-factor, dan zou er over kardinaal Basil Hume een grote unanimiteit bestaan. De woorden van deze vroegere abt van abdij Ampleforth later aartsbisschop in Westminster, vinden twintig jaar na zijn dood nog altijd hun weg naar het hart van wie ze tot zich neemt. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gertrude Feick
DIMENSIE
3,98 MB
BESTANDSNAAM
Kardinaal Basil Hume.pdf

OMSCHRIJVING

Mocht er in kerkelijke kringen zoiets bestaan als een x-factor, dan zou er over kardinaal Basil Hume een grote unanimiteit bestaan. De woorden van deze vroegere abt van abdij Ampleforth later aartsbisschop in Westminster, vinden twintig jaar na zijn dood nog altijd hun weg naar het hart van wie ze tot zich neemt. Veelzijdig, diepzinnig, humoristisch, zijn maar enkele woorden om zijn buitengewone persoonlijkheid te schetsen. Ogenschijnlijke tegenstellingen weet hij in zich te verenigen. Als geen ander is hij mee met de grote veranderingen in Kerk en wereld. Tegelijk blijft hij altijd monnik, helemaal geworteld in God. Hij kan om met iedereen: hij is zowel voetbalsupporter met de supporters, als dat hij vriend aan huis is bij de koningin. Een pelgrim zijn naar God, drukt het meest uit wie hij was. Medepelgrims zoeken was de hoofdbetrachting in zijn leven. Dit verlangen eindigt niet met zijn dood. Gertrude Feick is benedictines ingetreden bij de trappistinnen in de abdij Our Lady of the Redwoods, Whitehorn, Californië. Zij doctoreerde aan de Pauselijke Universiteit Thomas van Aquino te Rome. Zij schreef de eerste doctoraatsthesis over Basil Hume.

Wil je het boek lezen?Kardinaal Basil Hume in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gertrude Feick. Lezen Kardinaal Basil Hume Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN