Startrekenen Leerwerkboek 3F

Startrekenen Leerwerkboek 3F - Rob Lagendijk | Fthsonline.com

...r:Rob Lagendijk Nederlands; 256 pagina's; Deviant; september 2010; Samenvatting ... Startrekenen / Leerwerkboek / 3F - Rob Lagendijk;;Kristel ... ... . In het leerwerkboek Startrekenen 3F is een verkorte herhaling opgenomen van de theorie/uitleg bij de onderdelen van de referentieniveaus 1F en 2F.Startrekenen 3F kent dus een (verkorte) overlap ten opzichte van Startrekenen 2F. Het Boek Startrekenen / leerwerkboek / 3F (9491699954) geschreven door Rob Lagendijk bestel je op bruna.nl! STARTREKENEN 3F is een gestructureerde methode rekenen voor studenten op m ... Studers | Startrekenen 3f leerwerkboek deel a+b, Lagendijk ... ... .nl! STARTREKENEN 3F is een gestructureerde methode rekenen voor studenten op mbo-niveau 4 en leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo. Startrekenen 3F Leerwerkboek bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. STRUCTUUR De nieuwe druk van Startrekenen 3F bestaat uit twee leerwerkboeken. Deel A omvat de domeinen Getallen en Verhoudingen, deel B de domeinen Meten & meetkunde en Verbanden. Zowel de theorie als de opdrachten zijn kort en in begrijpelijke taal geformuleerd.De domeinen in Startrekenen 3F zijn onderverdeeld in hoofdstukken. Startrekenen 3F - Leerwerkboek deel A + B 3e druk is een boek van Jelte Folkertsma uitgegeven bij Deviant, Uitgeverij. ISBN 9789490998899 Startrekenen 3F is ontwikkeld voor leerlingen van mbo niveau 4, havo en vwo. Het bevat alle domeinen en heeft als eindniveau 3F.De methode bestaat uit twee leerwerkboeken. Deel A behandelt de domeinen Getallen en Verhoudingen, deel B de domeinen Meten en ... Wil je tweedehands studieboeken kopen of juist verkopen? Het kan beide op tweedehandsstudieboeken.nl...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Lagendijk
DIMENSIE
6,92 MB
BESTANDSNAAM
Startrekenen Leerwerkboek 3F.pdf

OMSCHRIJVING

Startrekenen 3F - Leerwerkboek deel A 3e druk is een boek van Jelte Folkertsma uitgegeven bij Deviant, Uitgeverij. ISBN 9789491699948 Startrekenen 3F is ontwikkeld voor leerlingen van mbo niveau 4, havo en vwo. Het bevat alle domeinen en heeft als eindniveau 3F. De methode bestaat uit twee leerwerkboeken. Deel A behandelt de domeinen Getallen en Verhoudingen, deel B de domeinen Meten en meetkunde en Verbanden.Elk domein valt op met een eigen kleur, zodat de leerling makkelijk door het boek kan navigeren. Zowel de theorie als de opdrachten zijn kort en krachtig geformuleerd, zodat de leerling niet wordt afgerekened op taal in een rekenmethode.Elk van de twee delen heeft een studiebelasting van ongeveer ייn leerjaar.StructuurDe vier domeinen in Startrekenen 3F zijn onderverdeeld in hoofdstukken. Elk hoofdstuk heeft dezelfde opbouw:- startopdracht op 2F-niveau met meerdere opgaven bij een bron, waarbij leerlingen hun aanpak vergelijken met medeleerlingen;- theorie, voorbeelden en opdrachten; per onderwerp werkt de leerling naar het 3F-niveau toe. Bij elke opdracht is het niveau aangegeven;- zelftest op 3F-niveau waarmee de leerling kan zien of hij klaar is voor de hoofdstuktoets.Elk leerwerkboek wordt afgesloten met een onderdeel examentraining. De vraagstelling in deze examentraining komt overeen met de vraagstelling in het examen.2F-routeStartrekenen 3F bevat ook theorie en opdrachten op 2F-niveau als opstap tot de theorie en opdrachten op niveau 3F. Leerlingen die niveau 2F nog niet beheersen, kunnen daardoor toch met dit leerwerkboek aan de slag. Door een icoon en kleurgebruik is meteen duidelijk welk niveau een opdracht heeft.

Wil je het boek lezen?Startrekenen Leerwerkboek 3F in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Lagendijk. Lezen Startrekenen Leerwerkboek 3F Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN