Basisgids - Basisgids Bomen en struiken

Basisgids - Basisgids Bomen en struiken - Arie van den Bremer | Fthsonline.com

...er Alle boeken van Arie van den Bremer bij paagman ... Bureau ISBN - Basisgids ... .nl. Basisgids korstmossen, Basisgids Grassen, Basisgids composieten - Basisgids, Basisgids Bomen en struiken... Bij Warentuin bieden wij diverse soorten bloemen en planten aan en op deze pagina ziet u ons assortiment aan bomen en struiken hoger dan 100 centimeter. In Nederland komen zo'n 350 soorten bijen voor, waarvan de Honingbij de bekendste is. De verbluffende rijkdom aan wilde bijen is voor ... Basisgids Bomen en struiken door Arie van den Bremer ... ... . De verbluffende rijkdom aan wilde bijen is voor veel mensen nieuw. Deze uitgave brengt 133 soorten wilde bijen bijeen in een handzame fotoveldgids. 8.306 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop bomen en struiken op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig bomen en struiken Koop nu Basisgids composieten van Arie van den Bremer bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Arie van den Bremer
DIMENSIE
11,69 MB
BESTANDSNAAM
Basisgids - Basisgids Bomen en struiken.pdf

OMSCHRIJVING

Veel boeken over bomen en struiken zetten in op de herkenning aan de hand van bladeren, bladknoppen, schorsstructuur en boomvorm. Informatie over bloemen en zeker vruchten en zaden is er veel minder. Dit boek laat juist veel details in de bloei-, vrucht- en zaadfase zien; helder in tekst en foto vastgelegd.Bij de meeste bomen zijn de bloemen klein en groenachtig van kleur en daardoor onopvallend. Struiken daartegen hebben vaak grote en kleurige bloemen. In de lente overheersen ze soms het landschap. Meidoorn en Vogelkers zijn daar mooie voorbeelden van. Niemand heeft een probleem om deze geslachten te herkennen maar beide kennen meerdere soorten binnen hun geslacht en dan wordt het lastiger. Deze Basisgids biedt uitkomst bij de herkenning van deze soorten.Arie van den Bremer is al van jongs af aan gefascineerd door planten. Hij weet uit ervaring dat determineren met een traditionele flora vaak lastig is. Daarom besloot hij zich toe te leggen op het fotograferen van planten en het vastleggen van basiskenmerken. Hij schreef eerder diverse andere basisgidsen voor de KNNV Uitgeverij.

Wil je het boek lezen?Basisgids - Basisgids Bomen en struiken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arie van den Bremer. Lezen Basisgids - Basisgids Bomen en struiken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN