Dans van woede

Dans van woede - Harriet G. Lerner | Fthsonline.com

...woede vrouwen en de kracht van hun boosheid" door Harriet G ... Dans van woede (e-Book) - Harriet G. Lerner | Boeken.com ... . Lerner verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Veel vrouwen beschouwen woede als een emotie die zwakte verraadt, machteloosheid aanduidt en dus onderdrukt worden. Aan ... Schrijver: Lerner, H.G. Titel: Dans van woede: ISBN: 9789060748565: Uitgever: Ambo/Anthos Uitgevers: Bijzonderheden: 1e druk 1995, 214pp, ongelezen, Nieuw Veel vrouwen beschouwen woede als een emotie die zwakte verraadt, machteloosheid aanduidt en dus onderdrukt worden. Aan de hand van de uitkomsten van wetenschappelijk onderz ... Waarom boosheid zo'n belangrijke emotie is - en hoe je 'm ... ... . Aan de hand van de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek en nieuwe, bevindingen in de psychoanalyse toont Harriet G. Lerner aan hoe -en waarom onze woede bestaande relationele patronen eerder beschermt dan uitdaagt. Ze verklaart ook waarom het voor vrouwen niet alleen ... Veel vrouwen beschouwen woede als een emotie die zwakte verraadt, machteloosheid aanduidt en dus onderdrukt worden. Aan de hand van de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek en nieuwe, bevindingen in de psychoanalyse toont Harriet G. Lerner aan hoe -en waarom onze woede bestaande relationele patronen eerder beschermt dan uitdaagt. Ze verklaart o Tips om woede te beheersen Tips om je woede te beheersen. Woede is een sterke emotie. Het ontstaan van woede heb je vaak niet in de hand. Echter de uitwerk-ing, manier van uiten c.q. gedrag en strategie om met woede om te gaan wel. Dans van woede vrouwen en de kracht van hun boosheid Dans van woede heeft inmiddels bewezen een bijzonder nuttig en verhelderend boek te zijn. Harriet Lerner laat aan vrouwen zien hoe zij hun woede kunnen gebruiken als constructief, krachtig middel om hun leven te veranderen. Veel vrouwen beschouwen woede als een emotie die zwakte verraadt, machteloosheid aanduidt en dus onderdrukt worden. Aan de hand van de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek en nieuwe, bevindingen in de psychoanalyse toont Harriet G. Lerner aan hoe -en waarom onze woede bestaande relationele patronen eerder beschermt dan uitdaagt. Ze verklaart ook waarom het voor vrouwen […] Dans van woede | ISBN 9789026321627 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dus, dan neemt hij afstand van zijn woede en wordt hij rustig. Neem het niet te persoonlijk Het goede aan het accepteren van het feit dat je met iemand met een persoonlijkheidsstoornis te maken hebt, is dat je zult merken dat zijn woede helemaal niets met jou te maken heeft. Dans van woede (eBook) Hallo! Op zoek naar een Dans van woede-boek geschreven door auteur Harriet G. Lerner? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Veel vrouwen beschouwen woede als een emotie die zwakte verraadt, machteloosheid aanduidt en dus onderdrukt worden....

INFORMATIE

AUTEUR
Harriet G. Lerner
DIMENSIE
8,8 MB
BESTANDSNAAM
Dans van woede.pdf

OMSCHRIJVING

Veel vrouwen beschouwen woede als een emotie die zwakte verraadt, machteloosheid aanduidt en dus onderdrukt worden. Aan de hand van de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek en nieuwe, bevindingen in de psychoanalyse toont Harriet G. Lerner aan hoe -en waarom onze woede bestaande relationele patronen eerder beschermt dan uitdaagt. Ze verklaart ook waarom het voor vrouwen niet alleen moeilijk is om boos te worden, maar ook om hun boosheid te gebruiken om zichzelf sterker en onafhankelijk te maken.

Wil je het boek lezen?Dans van woede in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harriet G. Lerner. Lezen Dans van woede Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN