Het Israëlisme en de plaats van Christus

Het Israëlisme en de plaats van Christus - Paas (Red.) Steven | Fthsonline.com

...of maatschappelijke stellingnames maar ook aan de kernvragen van geloof en theologie, ... Het Israëlisme en de plaats van Christus ... ... ... Het Israëlisme en de plaats van Christus. EAN-code: 9789402241143. Aantal pagina's: 327. Bindwijze: Paperback Levertijd: Binnen 1 werkdag in huis! Tweet . Anderen bekeken ook: Als God een vraag is Andr‚ F. Troost - € 18,99 verder. Verbonden in Christus Bestel Het Israëlisme en de plaats van Christus van Paas (red.) Steven. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Wie vanuit de christe ... Het Israëlisme en de plaats van Christus ... ... .) Steven. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'Wie vanuit de christelijke theologie spreekt over Israël, raakt niet alleen aan internationale politieke vragen of maatschappelijke stellingnames maar ook aan de kernvragen van geloof en theologie, zoals: Hoe verhoudt God zich tot de volken in deze werel Het Israëlisme en de plaats van Christus. Christocentrische interpretatie van Bijbelse profetie. Paas (red.) Steven. Prijs: € 23,00: Levertijd: 5 tot 7 werkdagen: Bindwijze: Boek, Paperback (24-11-2017) Paas (Red.) Steven is een geweldige auteur. Download en lees het boek Het Israëlisme en de plaats van Christus op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Het Israëlisme en de plaats van Christus in PDF, ePUB, MOBI. Het Israëlisme en de plaats van Christus Christocentrische interpretatie van Bijbelse profetie. Paas (red.) Steven 'Wie vanuit de christelijke theologie spreekt over Israël, raakt niet alleen aan internationale politieke vragen of maatschappelijke stellingnames maar ook aan de kernvragen van geloof en theologie, zoals: Hoe verhoudt God ... Het Israëlisme en de plaats van Christus Paas (red.) Steven • Boek • paperback. Samenvatting 'Wie vanuit de christelijke theologie spreekt over Israël, raakt niet alleen aan internationale politieke vragen of maatschappelijke stellingnames maar ook aan de kernvragen van geloof en theologie, zoals: Hoe verhoudt God zich tot de volken in ... Het Israëlisme en de plaats van Christus - Christocentrische interpretatie van Bijbelse profetie Published on December 1, 2017 December 1, 2017 • 16 Likes • 1 Comments Steven Paas (red.), Het Israëlisme en de plaats van Christus, uitg.Bc-bs, 2017, 327 blz., € 22,50. Steven Paas (1942) is christeli...

INFORMATIE

AUTEUR
Paas (Red.) Steven
DIMENSIE
7,20 MB
BESTANDSNAAM
Het Israëlisme en de plaats van Christus.pdf

OMSCHRIJVING

"Wie vanuit de christelijke theologie spreekt over Israël, raakt niet alleen aan internationale politieke vragen of maatschappelijke stellingnames maar ook aan de kernvragen van geloof en theologie, zoals: Hoe verhoudt God zich tot de volken in deze wereld? Is er bij Hem geen "aanzien des persoons', maar toch nog wel "aanzien des volks'? Hoe lezen wij de Bijbel? In hoeverre dienen wij het Nieuwe Testament te gebruiken om het Oude Testament te duiden? Wat is de plaats van Christus in de theologie? Hoever reikt de verlossing door Christus? Geldt die voor Joden en niet-Joden op gelijke wijze? Moeten christenen nog de Joodse feesten houden? Welke plaats heeft het volk Israël in de toekomst? Belangrijke vragen over de Godsleer, hermeneutiek, Christologie, soteriologie, praktische theologie en eschatologie. Het onderwerp van de bundel die voor u ligt is daarom theologisch gezien uitermate belangrijk.'Prof. Dr. Wido van Peursen(Hoogleraar Oude Testament aan de Vrije Universiteit te Amsterdam)

Wil je het boek lezen?Het Israëlisme en de plaats van Christus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paas (Red.) Steven. Lezen Het Israëlisme en de plaats van Christus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN