Schokland Niveau 3-4

Schokland Niveau 3-4 - Anne-Marie Brunen | Fthsonline.com

... Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt ... Studers | Schokland werkboek niveau 3/4, Taube, A ... ... . Schokland niv. 3-4 direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Schokland - niveau 2 - Werkboek 2e druk is een boek van Sander Heebels uitgegeven bij Deviant, Uitgeverij. ISBN 9789491699863 Schokland is een uitgebreide methode burgerschap voor niveau 2, 3 en 4 van het mbo. Schokland bestaat uit een handboek, een werkboek voor niveau 2-leerlingen en een werkboek voor niveau 3- en 4-leerlingen. Schokland / Niveau 3-4 door Anne-Marie Br ... Samenvatting Schokland Werkboek niveau 3-4 - Stuvia ... . Schokland / Niveau 3-4 door Anne-Marie Brunen; Sander Heebels; Anke Taube; Ron Visser; Marlies Peeters, EAN 9789463261845. Deze bronnen spelen in op actualiteiten en de leefwereld van de leerling.DE WERKBOEKENDe methode 'Schokland 3.0' biedt een werkboek voor niveau 2 en een werkboek voor niveau 3-4. Deze werkboeken zijn op dezelfde wijze in dimensies, thema's en hoofdstukken ingedeeld als het handboek....

INFORMATIE

AUTEUR
Anne-Marie Brunen
DIMENSIE
11,36 MB
BESTANDSNAAM
Schokland Niveau 3-4.pdf

OMSCHRIJVING

SCHOKLAND WERKBOEK NIVEAU 3-4, TWEEDE DRUK Het Schokland werkboek 3-4 is geschikt voor studenten van niveau 3 en 4 van het mbo. In het werkboek maak je theorievragen zodat dat de lesstof beter blijft hangen. En via verwerkingsopdrachten verdiep je je in maatschappelijke dilemma's, zoals het afschaffen van het minimumjeugdloon en discriminatie van LHBTI's. Je ontwikkelt kritische denkvaardigheid en wordt bijvoorbeeld uitgedaagd om je mening te onderbouwen, je te verplaatsen in anderen en na te denken over je eigen opvattingen. Nieuwsartikelen, foto's, uitspraken en infographics zorgen voor actuele maatschappelijke context bij de opdrachten. Ook spelen de opdrachten in op jouw ervaringen als mbo-student en op de beroepspraktijk. OPBOUW WERKBOEK De opbouw van het werkboek sluit aan op het handboek: het boek bestaat uit zes delen. Elk deel bestaat uit een of meerdere thema's die per thema zijn opgedeeld in drie hoofdstukken. Per hoofdstuk beantwoord je theorievragen en ga je in de verwerkingsopdrachten dieper in op een onderwerp. Aan het eind van elk thema maak je een zelftest, waarmee je je voorbereidt op de toets. Daarnaast ga je aan de slag met uitdagende portofolio–opdrachten, bijvoorbeeld het maken van een campagnefilmpje voor een politieke partij of een budgetplan voor een jongere met schulden.

Wil je het boek lezen?Schokland Niveau 3-4 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne-Marie Brunen. Lezen Schokland Niveau 3-4 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN