De test-trilogie 1 - De test

De test-trilogie 1 - De test - Joelle Charbonneau | Fthsonline.com

... Advertentie. € 6,95 Bewaar advertentie ... De Test-Trilogie - Deel 2 - De studie - Joelle Charbonneau ... ... . Boek Arendsoog De smokkelaars van de Rio Malo - J ... De test - De test-trilogie van Joelle Charbonneau (boek, gebonden, ISBN 9789045207933). 'Een leuk boek! Persoonlijk spreekt De Test mij meer aan dan De Hongerspelen ; het is... Samenvatting. De studie is het tweede deel van De Test-trilogie Voor fans van De Hongerspelen en Inwijding! Malencia Vale heeft in deel 1 van De Test-trilogie de spannende en uitputtende testen van het Verenigde Gemenebest overleefd en is nu een van de twintig uitverkorenen die mogen studeren aan de universiteit. Voor de liefhebbers van De Hongerspelen ... Boekrecensie: De Test (Joelle Charbonneau) ... . Voor de liefhebbers van De Hongerspelen ... De Test Trilogie Karakter Uitgevers. Loading ... Sacro-Iliaque / Bassin / Hanche / Test de Downing Partie 1 - Duration: ... Fnac: De Test-Trilogie, Deel 1, De test, Joelle Charbonneau, Carolien Metaal". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . De studie - De test-trilogie van Joelle Charbonneau (boek, gebonden, ISBN 9789045204154). De studie is het tweede deel van De Test-trilogie Voor fans van De Hongerspelen en......

INFORMATIE

AUTEUR
Joelle Charbonneau
DIMENSIE
8,68 MB
BESTANDSNAAM
De test-trilogie 1 - De test.pdf

OMSCHRIJVING

De Test is het eerste deel van de serie De Test-trilogie voor liefhebbers van De Hongerspelen en Inwijding De jonge, ambitieuze Cia Vale is tot haar vreugde een van de uitverkorenen om deel te nemen aan de Test: een jaarlijks terugkerend evenement waarvoor alleen de allerbeste studenten uit de koloniën van het Verenigd Gemenebest geselecteerd worden. Zij die slagen voor de Test hebben de wereld aan hun voeten liggen en zullen klaargestoomd worden tot toekomstige leiders van hun land. Vol goede moed, maar met waarschuwingen van haar vader in haar achterhoofd, vertrekt Cia naar de hoofdstad, waar de Test zal plaatsvinden. Als blijkt dat de inhoud van de diverse beproevingen niet alleen geestelijk, maar ook fysiek het uiterste van de kandidaten vraagt, ontstaat er een onderlinge strijd tussen de deelnemers. Cia komt al snel tot de ontdekking dat ze op zichzelf aangewezen is, maar door haar intuïtie te volgen en intelligentie en durf te tonen komt ze steeds een testronde verder, terwijl haar medekandidaten stuk voor stuk het toneel moeten verlaten, levend of dood...Heeft Cia het in zich om ook de allerlaatste horde te nemen? Kan ze overleven in het speelveld van de vierde ronde: het verwoeste en vervuilde land dat ooit Amerika was en lukt het haar om op tijd de hoofdstad te bereiken? En kan ze de mensen die het dichtst bij haar staan wel écht vertrouwen, of is niets wat het lijkt?

Wil je het boek lezen?De test-trilogie 1 - De test in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joelle Charbonneau. Lezen De test-trilogie 1 - De test Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN