Klassieke liefde

Klassieke liefde - Anton van Hooff | Fthsonline.com

...Klassieke liefde gaat Anton van Hooff in op alle aspecten van liefde en seks in de oudheid ... Klassieke liefde | Dinternet.nl ... . Over liefde bij de oude Grieken en Romeinen bestaan hardnekkige vooroordelen, zoals: 'toen was homoseksualiteit heel gewoon'. Om een reëler beeld te geven volgt Anton van Hooff in dit […] Liefde en muziek zijn zowel in de pop als in de klassieke muziek onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast de talloze liefdesliederen en liefdesaria's kunnen echter ook gewone noten, zonder verklarende tekst, abstracte noten in de klassieke muziek sensueel zijn, prikkelen en gevoelens van liefde en verlangen oproepen. In Klassieke liefde gaat Anton van Hooff in op alle aspecten van liefde en seks in de ou ... Klassieke liefde door Anton van Hooff (paperback ... ... . In Klassieke liefde gaat Anton van Hooff in op alle aspecten van liefde en seks in de oudheid. Over liefde bij de oude Grieken en Romeinen bestaan hardnekkige vooroordelen, zoals: 'toen was homoseksualiteit heel gewoon'. Om een reëler beeld te geven volgt Anton van Hooff in dit boek de grote kenner van de liefde, Ovidius, die in zijn Ars amatoria een volledige leergang erotiek geeft. In Klassieke liefde gaat Anton van Hooff in op alle aspecten van liefde en seks in de oudheid. Over liefde bij de oude Grieken en Romeinen bestaan hardnekkige vooroordelen, zoals: toen was homoseksualiteit heel gewoon . Om een reëler beeld te geven volgt Anton van Hooff in dit boek de grote kenner van de liefde, Ovidius, die in zijn Ars amatoria een volledige leergang erotiek geeft. Seks en liefde in de oudheid liggen tegenwoordig blijkbaar goed in de markt. Na het boek Roma Intima van Bert Gevaert en Johan Mattelaer dat vorige maand verscheen, pakt nu ook Anton van Hooff uit met een soortgelijke uitgave. In zijn nieuwe boek Klassieke liefde.Eros en seks naar Ovidius verkent de auteur de vele aspecten van seksualiteit in de klassieke oudheid. In Klassieke liefde gaat Anton van Hooff in op alle aspecten van liefde en seks in de oudheid. Over lie...

INFORMATIE

AUTEUR
Anton van Hooff
DIMENSIE
7,89 MB
BESTANDSNAAM
Klassieke liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Klassieke liefde van Anton van Hooff is een historisch boek over alle aspecten van liefde, seks en eros in de oudheid.In Klassieke liefde gaat Anton van Hooff in op alle aspecten van liefde en seks in de oudheid. Over liefde bij de oude Grieken en Romeinen bestaan hardnekkige vooroordelen, zoals: "toen was homoseksualiteit heel gewoon'. Om een reëler beeld te geven volgt Anton van Hooff in dit boek de grote kenner van de liefde, Ovidius, die in zijn Ars amatoria een volledige leergang erotiek geeft. Zijn lessen zijn voor Van Hooff het aanknopingspunt om alle kanten van antieke seksualiteit te verkennen: prostitutie, huwelijk, overspel, geboorteregeling, gelijkgeslachtelijke liefde en tijdelijke en permanente onthouding. Anton van Hooff dient in Klassieke liefde op smakelijke wijze vele lezenswaardigheden op, en laat zien hoe de werken van Ovidius de kunst en literatuur in de afgelopen 2000 jaar hebben beïnvloed.

Wil je het boek lezen?Klassieke liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anton van Hooff. Lezen Klassieke liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN