Wie a zegt

Wie a zegt - Toon Tellegen | Fthsonline.com

...ts met woorden, treurige woorden, rare woorden, diepe woorden, heel ongebruikelijke maar erg toepasselijke ... Publiekslezing over Alphacursus: 'Wie A zegt' ... ... Kiekeboes de 145. wie a zegt (Losbladig). Als er in Antwerpen drie mensen een voor een verdwijnen, krijgt Van de Kasseien het benauwd. Zal hij nummer... Brexit: wie A zegt, ..., Komt er een tweede referendum over de Brexit? De kapitaalmarkt lijkt niet ernstig rekening te houden met de mogelijkheid van een exit uit de Brexit. Ze lijkt zich meer zorgen te maken over de inflatie op langere termijn. Wie a zegt. Toon Tellegen heeft ... wie a zegt, moet ook b zeggen - Dutch-English Dictionary ... . Ze lijkt zich meer zorgen te maken over de inflatie op langere termijn. Wie a zegt. Toon Tellegen heeft iets met woorden, treurige woorden, rare woorden, diepe woorden, heel ongebruikelijke maar erg toepasselijke woorden … In deze nieuwe gedichten gaat hij uit van de bekendste Nederlandse spreekwoorden, die hem tot ongebruikelijke maar vaak schrikbarend herkenbare en 'toepasselijke' gedachtengangen brengen. Wie A zegt moet overtuiging laten zien in het A zeggen en alert blijven op wat er ontstaat als A gezegd is. En daarna zet je de volgende stap. En dat kan B zijn, maar net zo goed F, Z of 123. In de training Meer improvisatie in je organisatie is ruime aandacht voor de manier waarop je als team effectief k...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon Tellegen
DIMENSIE
4,41 MB
BESTANDSNAAM
Wie a zegt.pdf

OMSCHRIJVING

Toon Tellegen heeft iets met woorden, treurige woorden, rare woorden, diepe woorden, heel ongebruikelijke maar erg toepasselijke woorden...In deze nieuwe gedichten gaat hij uit van de bekendste Nederlandse spreekwoorden, die hem tot ongebruikelijke maar vaak schrikbarend herkenbare en toepasselijke gedachtegangen brengen.

Wil je het boek lezen?Wie a zegt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon Tellegen. Lezen Wie a zegt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN