Wie leest ons DNA?

Wie leest ons DNA? - Maarten Manson | Fthsonline.com

...t zo is, wie leest dat DNA dan eigenlijk? En heeft de mens, net als een rups, een tweede code, namelijk die van een vlinder? En zo ja, wie bepaalt dan wanneer die code gebruikt moet gaan worden? DNA vertelt je veel over jezelf en over anderen ... Bekijk: 'Dat ons DNA onthult wie we zijn is een sprookje' ... . Zo vertelt je genetische code wie je (voor)ouders zijn of wie ze waren. Door DNA te vergelijken, kun je controleren of jullie code overeenkomt en je dus echt familie bent. De komst van DNA-onderzoek maakt dit soort testen bijna 100 procent nauwkeurig. In een almaar technologischer wordende wereld, raken we steeds verder verwijderd van wie we als mens werkelijk zijn. Worden we bepaald door ons DNA en als dat z ... Boek: Wie leest ons DNA - Geschreven door M.Manson ... . De komst van DNA-onderzoek maakt dit soort testen bijna 100 procent nauwkeurig. In een almaar technologischer wordende wereld, raken we steeds verder verwijderd van wie we als mens werkelijk zijn. Worden we bepaald door ons DNA en als dat zo is, wie leest dat DNA dan eigenlijk? De stelling 'de mens is niet in staat zijn hand te bewegen' klinkt niet erg voor de hand liggend. Zeg dit maar eens tegen een pianist; hij zal er om moeten lachen. Bestel Wie leest ons DNA? Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het DNA molecuul - onze genetische code - zit zoals u weet verstopt in de kern van de cellen van elk levend wezen. Er is al veel over geschreven. Wat opvalt, is dat de vraag wie de code leest eigenlijk nooit gesteld wordt, terwijl dit toch een logische voor de hand liggende vraag zou zijn. Een boek wordt immers ook gelezen. In Wie leest ons DNA?. In een almaar technologischer wordende wereld, raken we steeds verder verwijderd van wie we als mens werkelijk zijn. Worden we bepaald door ons DNA en als dat zo is, wie leest dat DNA dan eigenlijk? De stelling 'de mens is niet in staat zijn hand te bewegen' klinkt niet erg voor de hand liggend. Zeg dit maar eens tegen een pianist; hij zal er om moeten lachen. Wie leest ons DNA? maarten, 84 jaar. 3 maart 2020. Is degeen die ons DNA leest stoffelijk of onstoffelijk? Heb het boek 'Wie leest ons DNA?' gelezen. Is dit dezelfde die onze stofwisseling regelt? Foto 1/1. Antwoord. Wetenschappelijk gezien is er maar één, of zijn er beter gezegd twee - uiteraard stoffelijke - elementen die DNA kunnen lezen: Worden we bepaald door ons DNA en als dat zo is, wie leest dat DNA dan eigenlijk? De stelling 'de mens is niet in staat zijn hand te bewegen' klinkt niet erg voor de hand liggend. Zeg dit maar eens...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten Manson
DIMENSIE
10,17 MB
BESTANDSNAAM
Wie leest ons DNA?.pdf

OMSCHRIJVING

In een almaar technologischer wordende wereld, raken we steeds verder verwijderd van wie we als mens werkelijk zijn. Worden we bepaald door ons DNA en als dat zo is, wie leest dat DNA dan eigenlijk? De stelling 'de mens is niet in staat zijn hand te bewegen' klinkt niet erg voor de hand liggend. Zeg dit maar eens tegen een pianist; hij zal er om moeten lachen. Dat dit minder gek is dan dat het lijkt heeft Maarten Manson in dit boek overtuigend aangetoond. De mens beschikt namelijk niet over de technologische kennis om deze actie uit te voeren. De moderne mens denkt wel dat dit proces ergens in zijn hoofd een beginpunt moet hebben maar realiseert zich waarschijnlijk niet dat er miljarden cellen aan te pas moeten komen om zijn hand te bereiken. De door Manson aangehaalde filosoof Constantin Karmanov komt daarom tot de conclusie dat er een instantie moet zijn die over al deze benodigde technische kennis beschikt. Een goede samenwerking hiermee is van levensbelang. En daarbij, heeft de mens, net als een rups, een tweede code, namelijk die van een vlinder, en zo ja, wie bepaalt dan wanneer die code gebruikt moet gaan worden? Dit en meer in een fascinerend en uitdagend werk van Maarten Manson (1935) kunstenaar, filosoof en schrijver.''Ik heb het boek van Maarten Manson met veel belangstelling gelezen. De logische manier van redeneren in zijn filosofie spreekt me aan. Wanneer u meer wilt weten over zijn benadering van het begrip eeuwig leven kan ik u zijn boek van harte aanbevelen.'' - Pim van Lommel, cardioloog, auteur van het boek "Eindeloos bewustzijn'.

Wil je het boek lezen?Wie leest ons DNA? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten Manson. Lezen Wie leest ons DNA? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN