Wie vermoordde de neanderthaler?

Wie vermoordde de neanderthaler? - Silvana Condemi | Fthsonline.com

...ensensoort Homo heidelbergensis.. Vondsten van skeletdelen van neanderthalers zijn gedaan in Europa, het Midden-Oosten en Centraal-Azië tot aan de Altaj ... Wie vermoordde onze broer, de neanderthaler? - Het Belang ... ... . Bestel Wie vermoordde de neanderthaler? van Silvana Condemi;;Francois Savatier. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Fnac: Wie vermoordde de neanderthaler?, Silvana Condemi". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Wie vermoordde de neanderthaler?. Sommigen beweren dat hij stierf van de kou, anderen dat hij omkwam van de honger en nog a ... bol.com | Wie vermoordde de neanderthaler?, Silvana ... ... . Koop nieuw of tweedehands . Wie vermoordde de neanderthaler?. Sommigen beweren dat hij stierf van de kou, anderen dat hij omkwam van de honger en nog anderen zeggen dat de homo sapiens hem uitroeide. Maar hoe kwam de neanderthaler nu écht aan zijn einde? In dit boek gaan paleoantropologe Silvana Condemi en wetenschapsjournalist François Savatier op zoek naar het antwoord dat al decennialang wetenschappers en historici ... Wie vermoordde de neanderthaler? Door Silvana Condemi, François Savatier. Nog geen waardering Wees de eerste! Jouw waardering Succesvol toegevoegd. Sommigen beweren dat hij stierf van de kou, anderen dat hij omkwam van de honger en nog anderen zeggen dat de homo sapiens hem ... Wie vermoordde de neanderthaler? Auteur Silvana Condemi François Savatier. Taal Nederlands Oorspr. taal Frans Oorspr. titel Néandertal, mon frère : 300.000 ans d'histoire de l'homme. Uitgever Berchem: EPO, 2020 ... Wees de eerste om "Wie vermoordde de neanderthaler? | Silvana Condemi" te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *...

INFORMATIE

AUTEUR
Silvana Condemi
DIMENSIE
12,46 MB
BESTANDSNAAM
Wie vermoordde de neanderthaler?.pdf

OMSCHRIJVING

Sommigen beweren dat hij stierf van de kou, anderen dat hij omkwam van de honger en nog anderen zeggen dat de homo sapiens hem uitroeide. Maar hoe kwam de neanderthaler nu écht aan zijn einde? In dit boek gaan paleoantropologe Silvana Condemi en wetenschapsjournalist François Savatier op zoek naar het antwoord dat al decennialang wetenschappers en historici in de ban houdt. Hun boek, ondertussen in vijfentwintig talen vertaald, leest als een whodunit. Hoofdstuk na hoofdstuk volgen ze diverse sporen, sluiten pistes uit en boren er andere aan om zo een eeuwenoude puzzel te reconstrueren. Te midden dat minutieuze speurwerk strooien ze kwistig verhalen rond over de solidariteit die ervoor zorgde dat de neanderthaler het twintigduizend generaties uithield, over overleven in ijstijden en het eten van mensenvlees, maar ook … over de vermenging van de neanderthaler met de homo sapiens en de daaruit volgende genetische band tussen ‘ons’ en ‘hem’. Populaire wetenschap van de bovenste plank. Rijkelijk geïllustreerd.

Wil je het boek lezen?Wie vermoordde de neanderthaler? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Silvana Condemi. Lezen Wie vermoordde de neanderthaler? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN