Boek: Lekker vet - alles over olijfolie

Boek: Lekker vet - alles over olijfolie - Gregor Christiaans | Fthsonline.com

...r olijfolie. In haar boek ging ze op zoek naar antwoorden op alle vragen die ze ooit kreeg ... bol.com | Alles over olijfolie, Herman Mencke ... ... . 168 pagina's hardcover 'vet' boek. Compleet naslagwerk over de wonderbaarlijke (en gevaarlijke) wereld van olijfolie. Van het productieproces tot fraude en van top 10-lijstjes 'wat te vragen aan de olijfolieboer zodat hij je als een expert ziet en je uitnodigt bij hem thuis voor het diner' tot EU wetgeving. Lekker vet - alles over olijfolie. 253 likes. Olijfolie is een van de gezondste, oudste en meest tot de verbeelding spreken ... Lekker vet - het nieuwe basisboek over olijfolie ... ... . 253 likes. Olijfolie is een van de gezondste, oudste en meest tot de verbeelding sprekende oliën. In dit boek komen alle aspecten van de wondere wereld van... boek: Lekker vet - alles over olijfolie" SKU: 0011 € 22.50 22.50 Gregor Christiaans, de schrijver van het boek Lekker vet - alles over olijfolie, is een van de weinige Nederlandse olijfoliekenners.Ik mocht onlangs een workshop olijfolie proeven bijwonen en daarbij vertelde de schrijver veel over olijfolie en presenteerde daarbij ook zijn boek aan het publiek. Als schrijver van het boek 'Lekker vet - alles over olijfolie', initiatiefnemer van de duurzaamheidsprijs Falco Eleanorae Award en podcasthost van 'Lekker vet!' is Christiaans een van de bekendste en meest actieve Nederlandse deskundigen op het gebied van olijfolie. boek: Lekker vet - alles over olijfolie" SKU: 0011 € 22.50 22.50 Met zijn nieuwe boek 'Lekker vet' brengt expert Gregor Christiaans het eerste complete naslagwerk uit over olijfolie. Het boek - met ondertitel: 'alles over olijfolie' - wordt donderdag 24 november gepresenteerd in evenementencenter Level Eleven in Amsterdam. Lekker vet - alles over olijfolie Het enige echte olijfolieboek . 24 november uitgekomen: Het enige echte olijfolieboek. Tot mijn grote verbazing was er niet echt een compleet naslagwerk dat niet te droog is en vooral erg plezierig om te lezen. Dit is niet zomaar een boek, maar een boek over de waanzinnige wereld van de olijfolie. Lekker vet. Eindelijk is er du...

INFORMATIE

AUTEUR
Gregor Christiaans
DIMENSIE
3,34 MB
BESTANDSNAAM
Boek: Lekker vet - alles over olijfolie.pdf

OMSCHRIJVING

168 pagina's hardcover 'vet' boek.Compleet naslagwerk over de wonderbaarlijke (en gevaarlijke) wereld van olijfolie. Van het productieproces tot fraude en van top 10-lijstjes 'wat te vragen aan de olijfolieboer zodat hij je als een expert ziet en je uitnodigt bij hem thuis voor het diner' tot EU wetgeving. Prachtig vormgegeven, schitterende illustraties en foto's; je waant je even in de prachtige zonnige omgeving van dit vloeibare goud.Geschreven door Gregor Christiaans, Internationaal gecertificeerd olijfolieproever en veel gevraagd spreker over olijfolie.

Wil je het boek lezen?Boek: Lekker vet - alles over olijfolie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gregor Christiaans. Lezen Boek: Lekker vet - alles over olijfolie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN