De weg van het leven

De weg van het leven - Marco Nizzoli | Fthsonline.com

... beschikbaar in een luxe paperback met flappen in een eminente vertaling van Arthur Langeveld ... De weg van het leven - genezen van kanker ... . Leven en werk van Lev Tolstoj (1828-1910) laten zich begrijpen als een lange zoektocht. De weg van het leven. Precies een eeuw na de postume verschijning is het laatste boek van Lev Tolstoj nu voor het eerst beschikbaar in het Nederlands in een eminente vertaling van Arthur Langeveld. Leven en werk van Lev Tolstoj (1828-1910) laten zich begrijpen als een lange zoektocht. Nu eens gaf hij die tocht literaire vorm in meesterwerken als 'Oorlog en vrede' en 'Anna Ka ... Persoonlijke geloofsverdieping en gezamenlijk ... ... . Nu eens gaf hij die tocht literaire vorm in meesterwerken als 'Oorlog en vrede' en 'Anna Karenina', dan weer ... De tweede week in het leven van een pup: spannend! Week twee in het leven van een pup is een spannende week: de pup begint te zien en te horen! Een moment om naar uit te kijken! Het is nu ook tijd om de pups en de mama te ontwormen. Niet alleen belangrijk voor de gezondheid van de hondjes zelf maar ook voor die van de baasjes. Metafoor van het leven: De weg: De weg als metafoor van het leven met hoogtepunten en dalen. Uitzicht over het glooiende land. Het nemen van hindernissen. Een lucht met wolkenvelden verandert in een strak blauwe lucht. Ontmoetingen, discussies, meningsverschillen en overeenkomsten. Berusten en genieten....

INFORMATIE

AUTEUR
Marco Nizzoli
DIMENSIE
12,71 MB
BESTANDSNAAM
De weg van het leven.pdf

OMSCHRIJVING

Sovjet-Unie, 1941. Het leven van Olenka verandert radicaal als Nazitroepen de Sovjet-Unie binnenvallen en de stad Leningrad belegeren. Het kleine meisje van acht verliest haar ouders en haar broer en houdt zich schuil in hun geruïneerde appartement met alleen haar hond. Olenka probeert zo goed en zo kwaad als het kan om niet te sterven van honger of bevriezing. De enige manier om haar lot even te vergeten is door de snaren van haar viool te laten trillen. Op een dag ontmoet ze in een droom een mysterieuze tweekoppige adelaar die haar uitlegt dat de hele stad lijdt onder een vervloeking. Alleen de muziek van Olenka is in staat om de ijzige betovering die de godin van het Leven, met alle inwoners van Leningrad, gevangen houdt te doorbreken. Maar welke prijs moet Olenka daarvoor betalen?

Wil je het boek lezen?De weg van het leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marco Nizzoli. Lezen De weg van het leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN