Gezichten van glas

Gezichten van glas - Michiel Lieuwma | Fthsonline.com

...eelbelovende personages maar de schrijver blijft vaak hangen in de gedachtenspinsels die zijn personages zo typeren ... Gezichten van glas - Chicklit.nl ... . Daardoor mist het boek op sommige momenten wat vaart. Alhoewel het einde je met verstomming zal slaan. Gezichten van glas is zijn nieuwe literaire aanwinst. De betekenis van de opmerkelijke titel wordt helemaal duidelijk tijdens het lezen; hierover dus geen commentaar of beoordeling. Wat hebben de drie belangrijkste personages gemeen? Enige vorm van hypocrisie, dat is wel duidelijk. Gezichten va ... bol.com | Gezichten van glas, Michiel Lieuwma ... ... . Wat hebben de drie belangrijkste personages gemeen? Enige vorm van hypocrisie, dat is wel duidelijk. Gezichten van glas is zijn tweede roman. Gezichten van glas is een boek wat veel diepgang heeft in de verschillende beroepenwerelden. Misschien als je meer raakvlakken met de kunst hebt, dat je eerder in het verhaal komt, maar ik was erg snel afgeleid. Aan het eind van het boek komt er meer schwung in het verhaal en leef je mee met de personages. Titel: Gezichten van glas Uitgeverij: De Arbeiderspers Jaartal: 2018 Bladzijden: 368 Leeftijd: 18+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze website. Of leen het boek bij de bibliotheek in Nederland of in België In Gezichten van Glas hebben de drie hoofdpersonages Deborah, Gilbert en Jonathan allen op de één of andere manier te maken met grote maatschappelijke thema's. Deborah is gedesillusioneerd teruggekeerd uit Afrika waar ze haar ziel en zaligheid heeft gelegd in noodhulp aan crisisgebieden. We kijken allemaal toe en niemand is waarlijk onschuldig. Een idealiste, een cabaretier en een kunstenaar wonen noodgedwongen tijdelijk in hetzelfde huis. Ze staan op een kruispunt in hun leven. Debora is gedesillusioneerd uit Afrik Gezichten van glas book. Read reviews from world's largest community for readers. Een idealiste, een cabaretier en een kunstenaar wonen noodgedwongen...

INFORMATIE

AUTEUR
Michiel Lieuwma
DIMENSIE
10,13 MB
BESTANDSNAAM
Gezichten van glas.pdf

OMSCHRIJVING

We kijken allemaal toe en niemand is waarlijk onschuldig.Een idealiste, een cabaretier en een kunstenaar wonen noodgedwongen tijdelijk in hetzelfde huis. Ze staan op een kruispunt in hun leven. Debora is gedesillusioneerd uit Afrika teruggekeerd en zoekt een nieuw doel, Gilbert worstelt krampachtig met zijn oudejaarsshow en Jonathan heeft de hiërarchische kunstmarkt de rug toegekeerd om op zolder te verdwijnen in zijn eigen werk. Alle drie zoeken ze naar nieuwe manieren om een betekenisvolle bijdrage aan de wereld te kunnen leveren. Maar is het huis wel groot genoeg om onderdak te bieden aan hun verschillende en soms strijdige strategieën? Gezichten van glas is een ambitieuze roman over schuldgevoel en onmacht in een ontwrichte wereld. Waar is nog hoop, wat is nog echt, wat kunnen we doen?

Wil je het boek lezen?Gezichten van glas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michiel Lieuwma. Lezen Gezichten van glas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN