Het betoverende leven

Het betoverende leven - Sharon Blackie | Fthsonline.com

..... Het betoverende leven. Het betoverende leven, vind rust, verbinding en inspiratie in de natuur van Sharon Blackie is een pleidooi om meer te genieten ... Het betoverende leven - Sharon Blackie - 9789020215205 by ... ... ... Het betoverende leven dat hier gepresenteerd wordt, is een intuĂŻtief leven vol verwondering, waarin volledig gebruik wordt gemaakt van het creatieve voorstellingsvermogen. Het betoverende leven, vind rust, verbinding en inspiratie in de natuur van Sharon Blackie is een pleidooi om meer te genieten van de magie van de natuur, en eigenlijk van het leven in het algemeen. Want wie af en toe naar buiten gaat weet het: de natuur is betoverend. Het betoverende leven, vind rust, verbinding en inspiratie in de natuur van Sha ... Broekhuis | Het betoverende leven, Sharon Blackie ... . Want wie af en toe naar buiten gaat weet het: de natuur is betoverend. Het betoverende leven, vind rust, verbinding en inspiratie in de natuur van Sharon Blackie is een pleidooi om meer te genieten van de magie van de natuur, en eigenlijk van het leven in het algemeen. Want wie af en toe naar buiten gaat weet het: de natuur is betoverend. Het betoverende leven, vind rust, verbinding en inspiratie in de natuur van Sharon Blackie is een pleidooi om meer te genieten van de magie van de natuur, en eigenlijk van het leven in het algemeen. Want wie af en toe naar buiten gaat weet het: de natuur is betoverend. De natuur brengt je meteen in het nu, maakt je rustiger in je hoofd en dankbaar voor kleine dingen als een fluitende merel en ... Het betoverende leven gaat in op je bioritme, over thuiskomen bij jezelf en het belang van je mythische verbeelding om het verhaal dat je over jezelf vertelt compleet te maken. Het betoverende leven is een soort antigif tegen de vervreemding van onszelf in...

INFORMATIE

AUTEUR
Sharon Blackie
DIMENSIE
8,2 MB
BESTANDSNAAM
Het betoverende leven.pdf

OMSCHRIJVING

Sharon Blackie biedt met Het betoverende leven het antigif tegen de vervreemding van onszelf in een wereld die steeds sneller, materialistischer en virtueler wordt.Het betoverende leven van Sharon Blackie is een pleidooi om meer te genieten van de magie van de natuur, en eigenlijk van het leven in het algemeen. Want wie af en toe naar buiten gaat weet het: de natuur is betoverend. De natuur brengt je meteen in het nu, maakt je rustiger in je hoofd en dankbaar voor kleine dingen als een fluitende merel en een mooie oude eik in volle bloei.Volgens Sharon Blackie is een betoverend leven mogelijk voor iedereen. Het betekent dat je een intuïtief leven leidt in verbinding met de natuur, jezelf en de mensen om je heen. Een leven waarin je verwondering kunt omarmen en je creatieve verbeelding de vrije loop durft te laten.Voor kinderen is betovering heel gewoon, maar naarmate we ouder worden en alle sociale en culturele conventies de overhand krijgen, verliezen we deze natuurlijke spontaniteit, want hoe vaak gunnen we onszelf nou zo'n magisch moment? Gelukkig is het een manier van denken die we kunnen cultiveren.Met als uitgangspunt de inspiratie en wijsheid uit mythes, sprookjes en volksvertellingen geeft Sharon Blackie je vele praktische tips en handvatten om betovering terug te brengen in je leven. Ze leert je om weer écht connectie te maken met de natuur, jezelf en je omgeving. De prachtige natuurbeschrijvingen sprankelen en inspireren en maken bovendien dat je meteen zin hebt om naar buiten te gaan.Het betoverende leven is het antigif tegen de vervreemding van onszelf in een wereld die steeds sneller, materialistischer en virtueler wordt. Het laat je zien dat de magische momenten juist schuilen in genieten van het alledaagse.

Wil je het boek lezen?Het betoverende leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sharon Blackie. Lezen Het betoverende leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN