Het Explosieve Kind

Het Explosieve Kind - R.W. Greene | Fthsonline.com

...: " Kinderen doen het goed als ze dat kunnen" ... De vulkaan is het kind van een explosieve ouder | Trouw ... . Het explosieve kind Loop je er bij een kind tegenaan dat hij snel gefrustreerd en inflexibel is en zorgt dit regelmatig voor strijd? Merk je dat jouw Plan A niet werkt en ben je inmiddels geïnteresseerd in Plan B? Dan raad ik je aan om nog meer informatie in te winnen door het boek 'Het explosieve kind' te lezen. Emotieregulatie: het explosieve kind. De term 'Het explosieve kind' roept vast een herkenbaar beeld van een kind op. Een kind dat moeite heeft met het reguleren ... Het explosieve kind - centrum ZitStil ... . Een kind dat moeite heeft met het reguleren van emoties. Een kind dat snel, vaak en heftig gefrustreerd is. Een kind dat moeite heeft om adaptief en/of flexibel te reageren in situaties. Het boek "het explosieve kind" Ik zit te twijfelen of ik dit boek zal aanschaffen. Ik merk dat mijn dochter moeilijk haar boosheid onder controle heeft. Even schets van haar. Ze is 6 jaar, heel gevoelig, heeft last van sociale angst (werken we aan, gaat op zich goed) maar kan tegenover ons wel eens heel boos worden. Dat uit ... Het explosieve kind is onmisbaar gebleken voor ouders die de rust in huis willen herstellen en verstandig willen reageren op problematisch gedrag. Het is bovendien een must voor hulpverl...

INFORMATIE

AUTEUR
R.W. Greene
DIMENSIE
9,71 MB
BESTANDSNAAM
Het Explosieve Kind.pdf

OMSCHRIJVING

'Alle ouders zouden dit boek moeten lezen, in het bijzonder de ouders van onhandelbare kinderen.' - Edward Hallowell, auteur van de Hulpgids ADHDDit praktische boek is onmisbaar voor ouders die verstandig willen reageren op problematisch gedrag - of dat gedrag nu veroorzaakt wordt door ADHD of een andere leer- of gedragsstoornis of niet - en de rust in huis willen herstellen. Het is bovendien een aanrader voor hulpverleners en docenten die te kampen hebben met lastige kinderen. Uitgangspunt is gezamenlijk zoeken naar oplossingen voor situaties die explosies kunnen veroorzaken.Dr. Ross Greene is als psychiater verbonden aan Harvard Medical School en het Massachusetts General Hospital. Het explosieve kind is de vertaling van de derde editie van het internationaal geroemde boek The Explosive Child, waarvan de Engelstalige editie deze zomer verschijnt.

Wil je het boek lezen?Het Explosieve Kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.W. Greene. Lezen Het Explosieve Kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN